Polufinalisti "Zvezda Granda" večeras odmeravaju snage: Evo šta dobija pobednik i koja su nova pravila

24.06.2022

09:58

0

Autor: Marija Mitić

Finale je zakazano za subotu 25. juna, od 21 sat

Polufinalisti "Zvezda Granda" večeras odmeravaju snage: Evo šta dobija pobednik i koja su nova pravila
ziri (22)_ok - Copyright Zoran Kuzmanović Munja

Veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" održaće se sutra, u subotu 25. juna, u studiju u Košutnjaku. Tada će se 16 najboljih takmičara boriti za titulu pobednika, koja će im doneti i vredne nagrade.

Polufinalno veče održaće se večeras, od 21 čas, kada će se u duelima predstaviti 13 parova, a samo njih šesnaest izboriće se za svoje mesto u spektakularnoj finalnoj završnici.

Među polufinalistima su: Željko Vukčević, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Velid Handžić, Enis Todić, Nermin Handžić, Stefan Tomić, Žarko Madžić, Adi Begić, Andrijana Petrušovska, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Jovana Lazarević, Meliha Imširović, Mustafa Mehić, Miloš Kovačević, Hanad Džehverović Aleksandar Josifovski, Natalija Joksimović, Nikolina Đekanović, Aleksandar Damnjanović, Alem Bajrović, Sidik Šabanović, Tamara Živković i Branka Šaula, a samo šesnaestoro od njih direktno će ići u finale gde će se boriti za prvo mesto.

Zoran Kuzmanović Munja
 

Mentori i žiri koji čine Aleksandar Milić Mili, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Viki Miljković i Đorđe David, biće na svojim pozicijama i žustro navijati za svoje kandidate, a nakon dužeg vremena, osim standardne publike u studiju, finaliste će uživo bodriti i porodica i prijatelji.

I ove godine pobednika će odabrati publika putem SMS glasova, a glasaće gledaoci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. 

Ono što je zanimiljivo jeste novo pravilo glasanja u fnalu, koje je saopštio Saša Popović.

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
 

- U finale se ide sa sedam osvojenih glasova, znači šest glasova od žirija i moj je sedmi - objasnio je Popović.

Veliko finale na programu je u subotu, 25. juna, od 21 čas, kada ćemo saznati, ko će nakon devet meseci ljute borbe, poneti laskavu titulu pobednika "Zvezde Granda"!

Pobednika inače očekuje bogat nagradni fond - statua "Zvezde Granda", automobil marke Opel Corsa, pesma i visokobudžetni spot, ali i kompletan marketing. 

Direktan prenos finala u subotu biće od 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike