Mili o Popovićevom odlasku iz „Zvezda Granda“, ali i odnosu sa Cecom: Sukobe mišljenja smatram jako kreativnim

22.06.2022

16:47

1

Kompozitor ističe da Saši neće dozvoliti da ode u penziju barem još 10 godina

Mili o Popovićevom odlasku iz „Zvezda Granda“, ali i odnosu sa Cecom:  Sukobe mišljenja smatram jako kreativnim
Mili - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Popović je predstavnicima medija rekao da on više neće biti deo muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, te da ide u penziju. Međutim, njegova izjava se nimalo ne dopada direktoru „Grand produkcije” Aleksandaru Miliću Miliju, koji ističe da to neće dozvoliti. 

Osim o odnosu sa Popovićem, Mili je otkrio i kako se slaže sa Cecom Ražnatović sa kojom se sudi.

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Saša Popović

- Trebalo bi sve da ostane isto sledeće sezone. Uglavnom svako ima svoj posao, Saša svoj, Goran Šljivić svoj i ja svoj. Mi nekako upravljamo tim i ti poslovi se ne poklapaju. Ne bih voleo da Saša ode u penziju, rekao sam mu da nema šanse sledećih 10 godina - rekao je Mili za „Blic”. 

S obzirom na to da je poznato da se Ceca i Mili sude, a kako su njih dvoje tokom ove sezone najčešće ulazili u sukob, kompozitor otkriva kakva je zapravo situacija kada se ugase kamere. 

Zvezde Granda printscreen
Aleksandar Mili Mili, Ceca Ražnatović

 

- Nisam u svađi sa Cecom. Normalno je da ako neko iznese nešto što nije istinito ili oko kandidata, svi se svađamo. Uvek joj se normalno obraćam i kada se ugase kamere. Od početka mi naš sudski spor nije bio predmet za javnost, ne izjašnjavam se jer to treba da ima svoj zakonski tok. To još uvek nije rešeno, traje – rekao je Mili, koji ističe da se ne druži ni sa kim posebno od kolega, te da je sa svima jednako dobar.

- Sukobe mišljenja smatram do neke mere i jako kreativnim, to čini šou interesantnim. Ne pravim razliku među članovima žirija, vrlo profesionalno pristupam tome, imam isti odnos sa svima i ne pravim granice, pogotovo ne lične – zaključio je Mili.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Mili Mili

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike