Izabranik Ane Dabović je pet godina mlađi od nje: Svoju vezu su krili na početku, a ovako su se upoznali

19.06.2022

17:46

0

Autor: Marija Mitić

Košarkašica i Ilija Mustur danas su stali na ludi kamen

Izabranik Ane Dabović je pet godina mlađi od nje: Svoju vezu su krili na početku, a ovako su se upoznali
Ilija Mustar i Ana Dabović - Copyright Instagram printscreen/musturix

Košarkašica i sestra Milice Dabović, Ana Dabović danas se udala za svog izabranika, pet godina mlađeg vaterpolistu Iliju Mustura. Njih dvoje upriličili su glamurozno venčanje u Herceg Novom, na obali mora.

Ana i Ilija inače su prvobitno bili u tajnoj vezi. Naime, poznati par upoznao se u Francuskoj, gde oboje trenutno igraju - on u Monpeljeu, ona u Buržu. Pre dve godine uplovili su u vezu, a nakon godinu dana su se verili.

Instagram printscreen/musturix
Ana Dabović i Ilija Mustur

- Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. U našu porodičnu grupu na "vocapu", stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna - rekla je košarkašica tada za magazin "Story", a kako je tada istakla, razlika u godinama im ne predstavlja problem.

- Često delujem nezrelije od njega, a razlika se uopšte ne oseća - navela je Ana tada, pa dodala:

- Jedno su porodični odnosi i život generalno, a drugo kad se čovek zaljubi. Tada nas samo srce vodi, kao da imamo deset godina. Svi oko mene vide koliko mi je lepo! Prepustila sam se i uživam u svakom trenutku veze, a ponašam se upravo onako kako se osećam. Zahvaljujući našoj ljubavi imam više energije, ali sam i smirenija - navela je ona svojevremeno.

Podsetimo, par se je danas venčao u manastiru Savina. Mlada je blistala u beloj venčanici otvorenih ramena, sa dugim velom, dok se mladoženja odlučio sa klasično crno odelo, belu košulju i leptir mašnu. 

Građansko venčanje upriličeno je u luksuznom restoranu gde i svadbeno veselje, koje se nalazi na obali mora, u Herceg Novom. Kako se pisalo u domaćim medijima, za svakog gosta će mladenci morati da izdvoje čak 240 evra. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike