Muči ga samoća i osećaj propasti koja nadolazi! Bred Pit otvorio dušu: Progovorio o strahovima i borbi sa zavisnošću

23.06.2022

12:04

1

Autor: Marija Mitić

Gumac čak ima i košmare koji mu ne daju mira

Muči ga samoća i osećaj propasti koja nadolazi! Bred Pit otvorio dušu: Progovorio o strahovima i borbi sa zavisnošću
Bred Pit Profimedia - Copyright Profimedia

Iako bi mnogi pretpostavili da vodi savršen život, te da mu je odlično u svojoj koži, glumac Bred Pit, priznao je da i on ima unutrašnje borbe. Glumac je otkrio sa kakvim se strahovima susreće, kao i da se možda najveći, tiče samoće, s obzirom da se je, još od najranijeg detinjstva često osećao usamljeno.

Govoreći za najnovije izdanje britanskog GQ-a, Pit je istakao da su emocionalna previranja i duboka tuga neizbežan deo odrastanja i razvoja.

- Mislim da su nam svima srca slomljena. U životu sam se uvek osećao vrlo usamljeno, usamljen dok sam odrastao, kao dete, usamljen čak i ovde sada i zapravo sam tek nedavno dobio veću pažnju i zagrljaj svojih prijatelja i porodice. Mogućnost da nosite u sebi pravu bol i pravu radost istovremeno, to je zrelost, to je razvoj - prča pedesetosmogodišnji holivudski superstar.

Profimedia
Bred Pit

Glumac je zatim progovorio i o odluci koju je doneo po razvodu od Anđeline Džoli - da prestane da konzumira alkohol i cigarete, te o članstvu udruženja anonimnih alkoholičara. Kako kaže, zbog ovih dobrih promena, uspeo je da pronađe zdravo okruženje i nove prijatelje.

 - Imao sam stvarno kul mušku grupu koja je bila zaista privatna i selektivna, tako da je bilo sigurno. Saznao sam stvari o drugim ljudima koji su snimani dok su otkrivali apsolutno sve o sebi i to me je užasavalo - priča glumac i zatim se osvrće na odluku da ostavi cigarete

Umesto duvana, neko vreme konzumirao je žvakaće gume sa ukusom nikotina.

Profimedia
Bred Pit

- Nisam sposoban da popušim samo jednu ili dve dnevno. To nisam ja. Kad sam u nečemu, sav sam u tome. I ići ću do kraja. Izgubio sam svoje privilegije.

U Pitovom životu uvek je prisutan osećaj, kako kaže, nadolazeće propasti, a on priznaje da ga i često muči jeziv san koji se ponavlja, a u kom je brutalno izboden.

 - I probudio bih se u strahu. Nisam razumeo zašto bi neko hteo da me povredi. To je prestalo tek pre godinu ili dve kad sam počeo stalno da razmišljam o tom snu i jednostavno se pitao zašto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike