Koga da nazovem kada mi je teško?! Bivši dečko Kamile Kabeljo prolazi kroz pakao nakon raskida (VIDEO)

21.03.2022

17:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je do detalja opisao bol kroz koju prolazi i nakon pet meseci od prekida sa slavnom pevačicom

Koga da nazovem kada mi je teško?! Bivši dečko Kamile Kabeljo prolazi kroz pakao nakon raskida (VIDEO)
profimedia-0644051585 - Copyright Profimedia

Pevač Šon Mendez, bivši dečko Kamile Kabeljo, otvorio je dušu pet meseci nakon raskida sa slavnom pevačicom.

On se samo u par navrata o prekidu veze, nakon dve godine ljubavi, oglašavao u javnosti, međutim, sada je do detalja opisao bol kroz koju prolazi.

U video snimku, na kom sedi za klavirom, Šon je ispisao:

 - Kada prekinete s nekim i mislite da je to prava stvar, ne shvatate sve ono što dolazi nakon toga. Mislim da je to stvarnost koja me je nekako pogodila. To je kao, 'O, sam sam. Sada se osećam kao da sam konačno sam i mrzim to. To je moja stvarnost, znaš? Pa se zapitam - Koga da nazovem kad dobijem napad panike? Koga da nazovem kad sam na rubu - pitao se mladić.

  - Moj fokus je bio usmeren samo na to kako mogu živeti srećan život i biti u zdravoj, srećnoj vezi. Puno sam radio na tome. Moj fokus se stvarno promenio. A i sada, iskreno, ako se ne zabavljam, koja je svrha? Mislim da mi se, kako starim, prioriteti menjaju. I osećam da je to bilo tako za oboje. Budući da smo oboje počeli tako mladi, stvarno učimo kako biti zdrave odrasle osobe. A to ponekad znači da vaš fokus broj jedan nije vaša karijera. I to je u redu.

- Dugo sam vremena bio uveren da jednostavno moram pisati velike pesme. Vrsta muzike koju želim raditi, je ono što želim čuti i što mi je važno - zaključio je Šon.

Par je, podsećanja radi, pošto je stavio tačku na svoju ljubav, izdao saopštenje za javnost putem društvene mreže Instagram 17. novembra prošle godine, gde su saopštili da raskidaju nakon dve godine, ali nisu otkrili i razloge svoje odluke.

Profimedia
Kamila Kabeljo i Šon Mendez

- Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima jer jača nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje. Kamila i Šon - napisali su tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike