Mahir drhtavim glasom priznao da je krivio sebe za majčinu smrt: Pevač o porodici i tragediji kao nikad do sad!

07.01.2022

20:28

0

Mulalić je od tuge umalo i napustio takmičenje, iz kog je na kraju izašao kao pobednik

Mahir drhtavim glasom priznao da je krivio sebe za majčinu smrt: Pevač o porodici i tragediji kao nikad do sad!
Copyright Mahir Mulalić Printscreen „Zvezde Granda"

Ovogodišnji pobednik „Zvezda Granda", Mahir Mulalić, mnoge je oborio sa nogu svojim talentom otkako se još i samo pojavio na sceni poznatog talent-šoua. Međutim, u jednom trenutku je opravdano posustao, zbog majčine smrti, pa želeo i da odustane. 

Mentorka Marija Šerifović bila mu je veliki vetar u leđa i tada, kad mu je bilo najteže. Na kraju, iz takmičenja je izašao kao pobednik. 

Krivio sam sebe...

- Moja majka je na vreme otkrila karcinom dojke koji je i odstranila, ali joj je imunitet bio slab. Ja sam se prvi zarazio koronom, ali u početku nisam osećao nikakve simptome. Posle mene su se svi u kući zarazili. I otac je bio jako loše, mada je majku jako pogodilo, sedmi dan u bolnici je preminula. Kad je majka umrla, krivio sam sebe, moram da kažem. I tako par dana, mislio sam da sam ja kriv. Posle sam shvatio da ne mogu sebe da krivim i da niko ne može da zna kada i kako se zarazio koronavirusom, ali tako je bilo - priznao je on u razgovoru za „Grand onlajn" sa knedlom u grlu, pa dodao kako je posle tužnog događaja dobio neverovatnu snagu koja ga je i odvela do samog finala i pobede, koju je posvetio mami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahir Mulalić (@mulalic)

 

Mladić od svega 23 godine, s druge strane, ispričao je kako je uopšte i „zašao" u šou, posle kog mu je popularnost takođe skočila. 

- Ušao sam u „Dom mladih" i stao pred Sašu Popovića, a tresao sam se. Otpevao sam malo pesmu „Tako lako" od Dženana Lončarevića i Popović mi je saopštio da sam prošao audiciju. Došao sam kući, nisam znao mojima kako da kažem, samo sam izvadio onu oznaku (broj sa audicije) i rekao im: „Gledaćete me od septembra na TV-u". Otac je samo rekao da je znao da ne idem u Tuzlu samo zbog ćevapa, jer ima i u Gračanici dobrih ćevapa - priseća se Mahir, koji je svakako odrastao na dobroj muzici. 

Malo narodno, malo zabavno

- Kod nas se znalo, nedelja je dan za sređivanje kuće i tada je majka umela da pusti pesme Tome Zdravkovića, Safeta Isovića, Šabana Šaulića, Silvanu Armenulić i umela je i da zapeva. Nije bila preterano talentovana, ali je imala sluha, dok je tata talentovan za muziku i uvek je slušao skroz drugačiju muziku od majke, na primer „Pink Flojd" i Čolu. Tako da sam odrastao uz kvalitetnu narodnu i zabavnu muziku. Sestra i ja smo odgajani uz puno ljubavi i u našoj kući nikad nije bilo svađa, samo razumevanje - objasnio je, između ostalog, mladi pevač za pomenute medije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike