On je pobednik "Zvezda Granda": Mahir Mulalić trijumfovao!

27.06.2021

23:06 >> 00:00

0

Mladi pevač osvojio je najviše glasova publike iz Srbije i regiona

On je pobednik "Zvezda Granda": Mahir Mulalić trijumfovao!
Copyright Z. K. Munja

Posle dve godine, 14. sezona takmičenja “Zvezda Granda” proglasila je konačno pobednika – Mahira Mulalića.

Pobedniku, koji je od uzbuđenja bio na ivici suza, Saša Popović je prvi čestitao, dok je Marija Šerifović vrištala od sreće, kao njegov mentor. Sa 136.425 glasova osvojio je prvo mesto, dok je njegov protivnik Isak Šabanović imao 133.510  glasova.

U studiju je nastala prava radost kada je Saša Popović izgovorio ime najboljeg, od 16 finalista koji su se večeras žustro borili za trijumf. Mahir Mulalić i Isak Šabanović, mentora Aleksandra Milića Milija, ostali su poslednji, a publika iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i BiH odlučila je o pobedniku.

Printscreen

U završnoj emisiji žiri nije glasao. Ova dva takmičara u predposlednjem krugu glasanja dobili su po više od 80.000 glasova, a razlika je bila oko 500.

Printscreen Prva TV

Mahir Mulalić student je Mašinskog fakulteta, ali obožava da peva. Na festivalu “Banja Luka” osvojio je prvo mesto. Voli muziku i sport. Za sebe kaže da je komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv. U finalu je pobedio pesmom “Lejla”.

Isak Šabanović istakao se odmah kao prava zvezda, naročito zbog svog rokerskog fazona. Kao neko kome je Tifa omiljeni pevač, zatim “Riblja čorba”, Šabanović je tokom takmičenja često pevao njihove hitove, te ga je publika zavolela. Večeras je u finalu otpevao pesmu “Stipu gatibo”.

Printscreen Prva TV

Treće mesto osvojila je Valentina Kuzmanović, a četvrto Mite Stoilkov.

Kandidati koji su večeras ušli u finale su: Mite Stoilov, Valentina Kuzmanović, Muharem Kadrić, Marija Gruevska, Belma Husein Efendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Mehti Najdarević, Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike