Danijela je preminula na dan našeg venčanja! Pevač podelio tužnu vest: Ne znam kako ću dalje sa našim sinom

21.06.2022

07:16

0

Zvezda "Iks faktora" otkrio je da je njegova verenica preminula u 34. godini

Danijela je preminula na dan našeg venčanja! Pevač podelio tužnu vest: Ne znam kako ću dalje sa našim sinom
tom man - Copyright Instagram printscreen/tommanninsta

Pevač Tom Man, koji se proslavio u takmičenju "Iks faktor", otkrio je na svom nalogu na Instagramu da je njegova verenica Danijela Hempson preminula protekle subote i to na dan njihovog venčanja!

Pevač i njegova verenica trebali su tog dana da budu najsrećniji, sa njihovim osmomesečnim sinom, ali ih je u ranim jutarnjim satima tragedija razorila.

- Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali moja najdraža Deni, moja najbolja prijateljica, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Dan koji je trebalo da bude najsrećniji u našim životima završio se nepovratnom tragedijom. Osećam se kao da sam isplakao okean - napisao je Tom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

- Nismo stigli do oltara. Ni da izgovorimo zavete, ni da odigramo prvi ples, ali znam da znaš da si bila moj ceo svet, nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Danijela, nosiću ovu burmu koju je uvek trebalo da nosim kao simbol bezuslovne ljubavi prema tebi -  napisao je on zavet verenici koja je umrla u snu.

- Slomljen sam i ne mogu ovo da procesuiram, iskreno ne znam kako ću dalje. Znam da moram zbog našeg dečaka da skupim svu snagu koju imam. Neću biti ni blizu roditelj kakav si ti već bila, ali obećavam da ću dati sve od sebe da Bouvija odgajim kako smo želeli. Obećavam ti da će znati kako mu je mama bila neverovatna. Bićeš tako, tako ponosna - napisao je pevač i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

- Bila si najlepša i spolja i iznutra. Neverovatna duša. Izgubili smo tako specijalnu osobu. Probaću da nađem mir među vašim lepim rečima i poruka, ali trenutno sam u žalosti i tako će biti još dugo. Moja draga Deni, najsjajnije svetlo u svakoj sobi, moj svet je sada tama bez tebe. Nedostajaćeš mi zauvek - zaključio je Tom.

Uzrok smrti pevačeve verenice nije poznat, ali ono što se zna jeste da nije imala zdravstvenih problema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

Kako se pisalo, par je počeo da se zabavlja 2015. godine, da bi se četiri godine kasnije verili. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike