Seka pijana podizala Đanija, udarala koleginicu po zadnjici, a evo šta na sve to kaže njen suprug Veljko

20.06.2022

17:35

0

Pevačica ume da se šali na svoj račun, a svi oko nje su bili iznenađeni

Seka pijana podizala Đanija, udarala koleginicu po zadnjici, a evo šta na sve to kaže njen suprug Veljko
seka_aleksic_19052022_0057 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić je pokazala da je pravi veseljak. Ume da zapeva, zaigra, ali i da popije koju više, pa samim tim i podgreje atmosferu. 

O njenoj pijanstvu na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija i dalje se priča, a snimci na kojima kleči na kolenima, udara koleginicu po zadnjici, nosi Đanija, postali su viralni na društvenim mrežama

Kada su se slegli utisci, Seka otkriva šta kažu njeni prijatelji, ali i kakav je sud supruga Veljka Piljikića. 

- Sutradan sam pitala Slađu kada je sledeće slavlje da upišem, ako sam pozvana. Toliko smo se divno zabavljali, presrećna sam bila kada sam videla Zlatu, Janu, Vanesu, Gocu Božinovsku... Nisam osoba koja podnosi alkohol, tako da mene i dve čaše vina dovedu u drugo stanje. Bilo mi je sjajno, ali drago mi je što sam ljude nasmejala i što se to prepričavalo - priča ona i dodaje: 

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

 

- Sinoć su mi na nastupu u Novom Sadu svi nudili nešto da popijem, a ja ne pijem. Kada bih mogla da biram, ja bih ponovo sve to uradila, možda još i više - kaže Seka, koja priznaje da nije baš naivno zbijati šale na svoj račun:

 

 

- Nije to jednostavno, ali ko to zna da radi kao ja, to je interesantno. Pozdravljam sve ljude sa Tvitera, najsmešnije mi je bilo kada sam pričitala: „Koliko si pijan od nula do Seka Aleksić“. Veljku je bilo najsmešnije kada sam podigla Đanija, čestitao mi je, nije verovao da to mogu - kazala je Seka za domaće medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike