Pretužno! Voditeljka koja je na samrti se oglasila o svom stanju: "Strah me je da zaspim!" Pitala i lekare kako će prepoznati da je kraj

25.05.2022

11:19

0

Novinarka je puštena na kućno lečenje jer njen organizam više nije mogao da se bori

Pretužno! Voditeljka koja je na samrti se oglasila o svom stanju: "Strah me je da zaspim!" Pitala i lekare kako će prepoznati da je kraj
debora dzejms 2 - Copyright Instagram printscreen/bowelbabe

Voditeljka BBC-ja Debora Džejms (40), koja je na samrti zbog raka creva, nalazi se kod kuće na lečenju, a sada je, kao i svih proteklih godina drame, i ovu situaciju podelila sa javnošću.

Vreme koje joj je preostalo provodi sa porodicom, a ono što je najviše brine jeste da ne uznemiri decu.

- Ne osećam se kao da sam na samrti. Ne planiram da umrem uskoro, ali to je tako nepredvidivo. Bojim se da zaspim i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tako umorna. Bojim se da idem da spavam - istakla je ona za The Sun.

Debora ima dvoje dece, sina Huga (14) i ćerku Eluiz (12), a trenutno boravi u kući svojih roditelja jer je odlučila da umre tamo, a ne u porodičnom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Voditeljka je dodala da je i njena porodica umorna kao i ona.

- Mislim da je moja porodica iscrpljena, svi su neverovatni, sve više i više brinu o meni i neguju me. Ali ne želim da me moja deca vide uznemirenu. Želim da me vide kada imam dobre dane - objasnila  je.

Debora želi da njena deca imaju lepa sećanja na majku, umesto da se prisećaju teških delova iz ovog životnog razdoblja kada je bolničko lečenje nemoguće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

- Ne želim da preuzmu teret brige za mene, masiranja mojih nogu jer ja ne mogu da hodam. To bi mi slomilo srce - istakla je Džejmsova.

Kada su je otpustili iz bolnice, doktori su joj rekli da joj je ostalo još nedelju dana života, a od tada je prošlo oko 15 dana.

Debora je, takođe, pitala svoj bolnički tim kako će znati kada je došlo vreme za smrt jer tada želi da pozove svoju da dođu kući iz škole kako bi se pozdravila s njima. Rečeno joj je da su procene očekivanog životnog veka nepredvidive.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike