Oskarovac optužen za silovanje: Dva dana držao ženu u hotelskoj sobi i iživljavao se

20.06.2022

10:45

0

Jeziva priča dogodila se u Italiji, a žrtva ga je na aerodromu prijavila policiji

Oskarovac optužen za silovanje: Dva dana držao ženu u hotelskoj sobi i iživljavao se
profimedia-0686389278 - Copyright Profimedia

Kanadski reditelj i scenarista Pol Hagis uhapšen je juče u Italiji zbog optužbi da je silovao ženu, čiji identitet još nije poznat.

Ovaj događaj odigrao se u hotelskoj sobi, gde je Hagis dva dana držao ženu zatočenu i iživljavao se nad njom. On ju je za to vreme nekoliko puta seksualno zlostavljao.

Italijanski mediji bruje o ovom skandalu, te prenose da je reditelj žrtvu posle toga ostavio na aerodromu sa povredama, nakon čega je ona pozvala policiju i ispričala im jezive detalje.

Navodi se da je Pol, inače oskarovac, više puta silovao ženu, čiji identitet nije otkriven, i naneo joj povrede, a zatim ju je odvezao na aerodrom kako bi je poslao van Italije. Na aerodromu su se posvađali, a nakon što je on otišao, žrtva je pozvala policiju.

Žena se zbog povreda nalazi u bolnici, dok je Pol zadržan u policiji. Njegova advokatica obratila se nakon ovoga saopštenjem.

- Uverena sam da će sve optužbe protiv gospodina Hagisa biti odbačene. On je potpuno nevin i spreman je da sarađuje ​​s vlastima, kako bi istina brzo izašla na videlo - rekla je u saopštenju rediteljeva advokatica.

Profimedia
Pol Hagis

Međutim, ovo nije prvi put da se Pol Hagis suočava sa ovakvim optužbama. Njega je 2013. godine jedna žena tužila, tvrdeći da ju je Pol silovao u njenom stanu u Njujorku. Nakon nje, prijavile su ga još tri žene.

Pol Hagis je dobitnik Oskara za film "Sudar" iz 2006. godine, ali i za scenario filma "Devojka od milion dolara". Poznat je i po ostvarenjima kao što su "Kazino Rojal" i "Pisma sa Ivo Džime".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike