Salma Hajek o s*ksualnom uznemiravanju od strane Harvija Vajnstina: Nažalost, nije bio prvi, a ni poslednji

07.11.2021

07:15

0

Autor: Marija Mitić

Glumica navodi i da ju je producent ucenjivao da snima lezbijske scene i oskudnije se oblači

Salma Hajek o s*ksualnom uznemiravanju od strane Harvija Vajnstina: Nažalost, nije bio prvi, a ni poslednji
salma hajek - Copyright Profimedia

Filmski producent Harvi Vajnstin osuđen je na 23 godine zatvora zbog s*ksualnog zlostavljanja, a upravo za ovakvo uznemravanje optužila ga je i glumica Salma Hajek.

Ona je 2017. godine napisala članak za Njujork tajms u kojem je detaljno opisala kako ju je godinama s*ksualno uznemiravao producent Harvi Vajnstin (69), a ona mu se uporno opirala.

Ona se sada u intervjuu za Gardijan prisetila tog traumatičnog iskustva.

Profimedia
 

 

– Tada sam se fokusirala na uznemiravanje, a ne na seksualno uznemiravanje i mislim da je mnogim ženama bilo još gore sa njim – rekla je Salma i dodala da je donekle normalizovala njegovo uznemiravanje jer je to bio jedini način da se nosi sa njim.

Na kraju je snimala erotske scene u filmu ‘Frida’ jer ju je Vajnštajn, kako kaže, ucenjivao da snima lezbijske scene i razotkriva se jer, kako je navodno rekao, niko ne želi da je gleda obučenu u filmu.

Profimedia
 

 

– Kasnije bih se tresla i to me je deprimiralo. Pozvao me je tokom snimanja filma „Frida“ i vrisnuo: „Zašto imaš jednu obrvu i brkove? Nisam te unajmio da izgledaš ružno!’ Pitao sam se da li je ikada pogledao sliku Fride Kalo – rekao je Hajek.

– Nikad me nije video slabu. Nije da se ne plašim, ali ti to nećeš videti. Svojom smirenom snagom mogu da zastrašim – rekla je glumica i dodala da Vajnstin nije bio ni prvi ni poslednji koji se prema njoj tako ponašao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike