Megan Markl optužili za maltretiranje osoblja, kraljica je pokrenula istragu i stigao je izveštaj: Zbog ovoga nikad neće biti objavljen

20.06.2022

10:00

1

Privatna advokatska firma bavila se utvrđivanjem činjenica i time da li su optužbe istinite

Megan Markl optužili za maltretiranje osoblja, kraljica je pokrenula istragu i stigao je izveštaj: Zbog ovoga nikad neće biti objavljen
Megan Markl - Copyright Megan Markl Profimedia

Megan Markl, supruga princa Harija, suočila se sa optužbama i glasinama da je maltretirala svoje osoblje pre nego što se preselila u Kaliforniju sa mužem i sinom. 

Kraljica Elizabeta je naložila nezavisnu istragu privatne advokatske firme. Izveštaj je napravljen, ali, kako se navodi, on nikad neće biti javno objavljen. 

AP Photo/Seth Wenig
Megan Markl i princ Hari

Nezvanično, iz Bakingemske palate ne žele da izveštaj ugleda svetlost dana kako bi se zaustavila napetost između kraljevske porodice sa jedne i princa Harija i njegove supruge sa druge strane. 

Zvanična istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harija i Megan, iako je za njih u nekim trenucima radilo i do 25 zaposlenih koji bi mogli da se smatraju potencijalnim svedocima. Čini se da oni nisu imali nikakve pritužbe.

Istraga je počela pre više od godinu dana, ali kraljevski službenici su odbijali da otkriju bilo kakve rezultate ili da kažu hoće li oni biti u godišnjem izveštaju koji će biti javno objavljen u junu.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Podsetimo, dvoje tzv. "viših delatnika" optužilo je Megan Markl da ih je maltretirala, dok je jedna bivša zaposlena rekla da ih je ponizila. Druga pomoćnica govori da je Megan koristila emocionalnu okrutnost i manipulaciju, što bi se moglo nazvati i maltretiranjem.

Megan je optužbe odbacila, a kasnije u intervjuu kod Opre Vinfri rekla da Bakingemska palata koristi medije kako bi "prenosila potpuno lažnu priču". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike