Božinovska poludela zbog prozivki o botoksu: Žene operišu noseve, još samo što ne seku uši, a ja ne smem kod kozmetičara?!

18.06.2022

13:12

0

Autor: Marija Mitić

Poslednjih dana na društvenim mrežama i u medijima povela se tema oko izgleda pevačice, koja je u javnosti viđena u podmlađenom i svežem izdanju

Božinovska poludela zbog prozivki o botoksu: Žene operišu noseve, još samo što ne seku uši, a ja ne smem kod kozmetičara?!
viber_image_2022-06-18_14-50-56-877 - Copyright ATAImages/ A.A.

Poslednjih dana na društvenim mrežama i u medijima povela se tema oko novog izgleda Goce Božinovske. Njen sveži "look" i zategnuto lice mnogi su pokomentarisali i zaključili da se podvrgla tretmanu botoksom, a ona je užasnuta zbog negativnih komentara.

- Radila sam botoks lica još pre godinu dana. To što se piše su gluposti i to je zavirivanje u nečiju intimu - kaže Goca besna zbog novinskih napisa.

- Kao da sam uradila nešto strašno, žene su operisale noseve, samo što ne seku uši, a ja ne smem da idem kod kozmetičara i da se doteram - priča dalje Božinovska i objašnjava na kakav tretman lica je išla.

Instagram printscreen/goca_bozinovska_official
Goca Božinovska na tretmanu lica

- Nisam radila botoks, već kolagen, kako bih održala kožu lepom. To je kao da ideš kod kozmetičara. Drugo bi bilo da sam išla na neku operaciju, pa promenila lični opis. Ja sam samo malo kolagena stavila i to je to. Ovo što portali pišu je smešno. Da sam radila botoks bila bih lepa kao lutka - kaže pevačica i zaključuje:

- To je smešno i mojoj deci. Oni mi kažu: "Mama, pa ti treba da izgledaš kao da imaš 15 godina".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike