Goca Božinovska nije pozvana na svadbu kod Popovića: Tek juče sam čula za venčanje, i ja ću kod Mirka zvati samo određene

19.05.2022

06:45

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila da li i njena porodica priprema svadbeno veselje, te kako je bilo na poslednjim proslavama koje su organizovali

Goca Božinovska nije pozvana na svadbu kod Popovića: Tek juče sam čula za venčanje, i ja ću kod Mirka zvati samo određene
Suzana Jovanović Saša Popović Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sve je više svadbenih veselja među poznatima, posebno kada su počeli lepi, prolećni dani. Baš danas Suzana Jovanović i Saša Popović žene sina Danijela, a veruje se da će se na ovom veselju sjatiti pola estrade.

Kako su sin i snaja Goce Božinovske, Mirko Šijan i Bojana Rodić i svoje venčanje najavljivali upravo za proleće 2022., tim povodom smo stupili u kontakt sa pevačicom, koja kaže da zbog raznih okolnosti budući mladenci još nisu zakazali datum venčanja.

- Još ništa nismo odlučili, oni su prilično neodlučni. Niti ih pitam više, to će sve oni već organizovati, ja im se ne mešam. Meni je i umrla majka, pa je to najpre sve odložilo. Onda beba, obaveze oko njega... Sada su stalno u nekoj trci i frci. Pomažem im dosta oko deteta - ispričala je Goca za 24sedam, koja je nedavno i snimljena kako šeta unuka Surčinom.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Bojana Rodić i MIrko Šijan

- Ne znam ni kada će, oni uglavnom sve neplanirano rade, ali se od njih sve može očekivati. Samo im "dune u glavu", i ajmo - priča Božinovska.

Što se tiče svadbe koja bi mogla da se desi, pevačica kaže da ne bi imala posebne zahteve.

 - Ne znam kako bi oni to organizovali, s obzirom da nam je većina familije u Makedoniji. Uglavnom bih pozvala kolege, par njih, jer mnogo rodbine i nemam, a posebne zahteve ne bih imala. Ništa im ne namećem, to je njihov dan i sve će biti kako oni žele.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Božinovska sa sinom Mirkom

Goca je desna ruka snaji Bojani, pa joj stalno pomaže oko malog Zorana. Za Mirka kaže da nije "noćna ptica" kao nekada, već da se veoma promenio.

 - On je baš odgovoran otac, pravi tata. On Zorana obožava, ništa mu za njega nije teško. Kada mama i tata požele negde da izađu, ja sam tu, ali baš su mu posvećeni i odlični su roditelji.

Što se tiče svadbe koju danas organizuju Popovići, Goca nam je rekla da nije pozvana, ali da nema problem s tim.

- Ne, ne idem ja. Tek juče sam zapravo čula za tu svadbu na snimanju, nisam ni znala da to organizuju. Ali, naravno, svako zove one najbliže i niko i ne pravi sada neka velika veselja. Baš mi je milo zbog njih, želim im svu sreću. Radujem se, samo neka se lepe stvari dešavaju i veselja - priča Goca čija je porodica nedavno imala dve proslave - prijatelji Rodići slavili su Đurđevdan, dok je Bojana nedugo zatim, proslavila rođendan.

Antonio Ahel/ATAImages
Danijela i Bogdan Rodić

- Nisam išla na rođendan jer imam neka snimanja, ali kažu da im je bilo fantastično. Tu je ionako bila samo omladina. Slavili su u Titelu, jer Bojana tamo ima veliko društvo, pa su tako odlučili. A i videla sam prijatelje za slavu, malo pre toga, pa nije bilo ni potrebe da idem.

Gocu smo za kraj upitali i kako je Bogdan Rodić, njen prijatelj, nakon što je imao incident kada su ga pregazili konji.

 - On se je oporavio, odlično je sada, Bogu hvala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike