Đanijeva Slađa sumirala utiske sa svadbe: Seka je kraljica, revanširaću joj se prvom prilikom! Progovorila i o snajama

19.06.2022

14:56

0

Autor: Marija Mitić

Trajkovićeva je otkrila i kako je sada zdravstveno nakon operacije tumora

Đanijeva Slađa sumirala utiske sa svadbe: Seka je kraljica, revanširaću joj se prvom prilikom! Progovorila i o snajama
milos_nina_vencanje_13062022_0070 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

O svadbi sina Slađe i Radiše Trajkovića Đanija, Miloša, koja se odvila prošle nedelje, i dalje ne prestaje da se priča, a porodica i zvanice još uvek sumiraju utiske. Na velikom svadbenom veselju sjatilo se pola estrade, a Slađa je sada iznela svoj doživljaj o fešti koju su upriličili.

- Svi kažu da je bilo prelepo, jako veselo, nije bilo problema. Svima se ovim putem zahvaljujem što su nas ispoštovali - priča ona i kao najveselijeg gosta izdvaja Seku Aleksić, čiji su snimci sa veselja postali viralni.

ATAImages/Antonio Ahel
Slađa na svadbi sina

- Seka kraljica, legenda je, bila je najveselija. Čekam punoletstvo njenog sina da joj se revanširam. Od srca se veselila kao da je ona ženila sina, a ne ja - priča Slađa kroz osmeh i dodaje:

- To je prvo naše veće veselje, imamo dosta prijatelja, familije, rođaka... Najverovatnije su nam neki i promakli da h nismo pozvali, nije ništa zlonamerno. Đani je bio u totalnom "spidu", radio je, a deca su to organizovala fantastično! Ja sam pomogla koliko sam mogla - priča Đanijeva supruga u emisiji "Premijera", a potom se osvrće i na svoje dve snaje.

- Nije što su moje snaje, nego su stvarno divne. Moja ćerka Sofija je malo prgava, Bog neka joj je u pomoći (smeh). Sada je sve drugačije, ali neka, hvala Bogu, ja sam srećna.

ATAImages/Antonio Ahel
Porodica Trajković

Slađa se za kraj osvrnula i na težak period koji je iza nje, kada je morala na operaciju tumora.

- To je bilo stresno i za mene i moju porodicu. Svašta me strefilo posle toga, i psihički... To je sve iz glave - zaključila je Slađa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike