Slađa brani Đanija zbog urnebesnog snimka sa tezge: Neko je samo hteo da mu da vodu, ali je drugačije ispalo (FOTO)

18.06.2022

15:06

0

Autor: Marija Mitić

- Zna on gde mu je limit - poručuje pevačeva supruga

Slađa brani Đanija zbog urnebesnog snimka sa tezge: Neko je samo hteo da mu da vodu, ali je drugačije ispalo (FOTO)
radisa-trajkovic-djani-sladja-trajkovic-55 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Opšte je poznato da je folker Radiša Trajković Đani veliki šaljivdžija i ozbiljan zabavljač, a danas je osvanuo još jedan hit snimak sa veselja na kojem je pevao prošle noći. Osim što je imao simpatičan performans, ono što je mnogima zapalo za oko jeste scena kada mu je jedan od gostiju prišao, te mu u usta stavio pivsku flašu iz koje je Đani i popio malo piva u pauzi u pevanju.

Ovi snimci izazvali su urnebesne reakcije, pa čak i poneki podsmeh na konto pevačevog ponašanja na "tezgi", a Đanijeva supruga Slađa odmah je stala u njegovu odbranu.

Printscreen Instagram/andreanačekić
Đani "u elementu"

- Da vam kažem, Đani je pre svega narodski čovek, 99 posto je neko hteo da mu da da popije vodu, ali je to malo drugačije ispalo na snimku. Đani nije balavac, on je stalno po tim svadbama i ako neko zna da se ponaša to je on. To bi bilo isto da sam ja žedna pa mi neko prinese čašu ili flašu, pa je to ispalo tako bezveze - kaže Đanijeva žena i dodaje da njen suprug zna gde mu je limit.

- Đani nikada ne ide preko granice, zna on dokle je merilo i ide do granice do koje on želi - tvrdi Slađa i dodaje:

- Njega Romi mnogo vole i poštuju. Ja znam kada ga zovu, Đani pusti spikerfon i ja čujem koliko ga oni uvažavaju, kako ga mole da dođe kod njih na veselje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Slađa i Đani Trajković

- Đani i te kako zna da bude drzak i bezobrazan kada mu nešto ne odgovara. Svi misle da je on meden i da kod njega sve može, ali verujte ne može. On postavlja granice koliko može - zaključila je Slađa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike