Biljana Jevtić se raspravljala sa koleginicom zbog sina: On je primer!

25.04.2022

21:34

0

Pevačica je morala da joj objasni neke stvari

Biljana Jevtić se raspravljala sa koleginicom zbog sina: On je primer!
pink_novogodisnji_program_15122021_0126 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Biljana Jevtić je na estradnoj sceni već dugi niz godina. Novo vreme donosi razna iskušenja i mnogi pevači moraju da podlegnu novim trendovima, ali ona za uspeh ima recept.

Kako kaže, kvalitet i dobra pesma uvek ostaju.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Kažu da ko peva zlo ne misli, a kvalitet, dobra pesma i pevač u krajnjem slučaju ostaju. Ono što je loše to samo trenutno bude i onda se ugasi, znači nemamo mi pevači nikakvih problema. Mi koji smo tu decenijama smo stekli zavidne karijere, ali na prvom mestu su dobre i kvalitetne pesme koje smo radili. Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo svih ovih godina i to je u stvari najveće bogatstvo i pečat naših karijera. Kada imate dobru numeru, onda nema zime - objasnila je Biljana.

Ipak, sa njom se nije složila Lepa Lukić koja ju je odmah prekinula i objasnila zašto ona ne misli tako.

- Današnji pevači samo klince privlače, nema više ploča, nego samo Jutjub. Pa ne mogu stariji ljudi da slušaju tako, nikada! A kada objave CD ili ploču onda to svako ima u kući - istakla je Lepa, piše Grand Online, a Biljana ju je demantovala:

ATAImages/ A.A.
 

- Lepa, moram da demantujem, moj sin na Jutjubu ukuca "Lepa Lukić" i sluša Vaše pesme - otkrila je pevačica što je Lepu posebno obradovalo te nije skidala osmeh sa lica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike