Sedam meseci je prošlo od smrti Merime Njegomir, a njena deca se ne mire sa bolom: Ćerka otkrila šta još ne može da uradi

18.06.2022

19:59

1

Kako je istakla Ljubica, nijedan dan im nije isti otkako je nema

Sedam meseci je prošlo od smrti Merime Njegomir, a njena deca se ne mire sa bolom: Ćerka otkrila šta još ne može da uradi
merima njegomir (8) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prošlo je sedam meseci otkad je preminula čuvena Merima Njegomir. Iza sebe je ostavila četvoro dece i unučiće, ali i kvalitetne pesme koje će zasigurno dugo trajati.

Njena deca su rešila da osnuju fondaciju kojom će pomagati talentovanim muzičarima, a njena ćerka Ljubica otkriva kako se nosi sa bolom što Merime više nema.

- Kako koji dan. Vremenom nije lakše, teže je. Postajete svesni da se to desilo. Jedino naučite da je to surova realnost, učite da živite s tom rupom. Nije praznina, nego rupa, fizički boli. Ćutim tada. Razne faze prolaze, tuga, neverovanje, ignorisanje. Kao da ne poznajem tu osobu koja je umrla. Sad sam u nekoj fazi negiranja. Nisam mogla da zamislim stepen te grozote. Ona bi na moje plakanje rekla: "Nemoj da se glupiraš, Ljubice, dobro sam" - priča Ljubica za domaće medije.

Stefan Tomasević/ATAImages
Merima Njegomir

Kako kaže, prošli su težak period, a jedno vreme nije mogla čak ni da sluša mamine pesme. Dodala je i da ima njene glasovne poruke koje nikad nije preslušala.

- Ne znam ni kako su izgledali ti dani, ni da je bio poslednji susret. Od septembra do novembra smo u lavirintu. Od ujutru do uveče se menjalo. Nismo verovali da će umreti. Mislili smo - samo da se izvuče. Samo odjednom ode žena... Ona je mene zvala i posle sat vremena pala u komu. Pozdravila se kao da je znala. Da sam bar ja znala - kaže ona i dodaje:

Instagram screenshot / ljubicanjegomir
Merima i Ljubica Njegomir

- Koliko puta sam se za glupost naljutila na nju. Sad razmišljam, javila bih joj se, makar da mi održi predavanje. Nisam mogla da slušam njene pesme dva meseca. Pre nekoliko dana sam ih slušala. Ali ne mogu da slušam kako priča u emisijama. Imam glasovne poruke, nema šanse... Jednu sam čula i bilo mi je teško - kaže ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike