Naslednici Merime Njegomir i Marine Tucaković udružili snage: Nadamo se da će nam se ova želja ispuniti (FOTO)

20.02.2022

09:23

0

Fondacija će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja, objašnjava Milan Radulović Laća

Naslednici Merime Njegomir i Marine Tucaković udružili snage: Nadamo se da će nam se ova želja ispuniti (FOTO)
marina tucakovic merima - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, podelio je putem društvene mreže Tviter saopštenje u kom je objasnio kako je i zašto udružio snage sa naslednicom pokojne Merime Njegomir, Ljubicom. U poruci koja je mnoge ganula, pa i pokrenula lavinu komentara, najavio je osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa.

- Juče, 19. februara, navršilo se pet meseci od smrti naše Marine Tucaković. A na današnji dan, pre tri meseca, napustila nas je Merima Njegomir.

- U skladu sa planovima koji su predstavljeni na memorijalnom skupu Marine Tucaković prošle godine, a u nedavnom dogovoru sa Ljubicom Njegomir, ponosni smo što možemo najaviti osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja - pisao je Laća na Tviteru.

„Nadamo se da će nam se ta želja ispuniti"

Zatim, istakao je i kada će udrženje zvanično biti osnovano.

- Želja nam je da datum osnivanja bvude 20. mart, na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke i nadamo se da će nam se ta simbolična želja ispuniti. O daljim detaljima javnost će biti blagovremeno obaveštena - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike