Nikad nisam bila srećnija! Dara Bubamara ima novog dečka: Moje srce je ukradeno!

18.06.2022

14:20

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže da joj ide na svakom polju, a što se tiče karijere, planira i koncert u Areni

Nikad nisam bila srećnija! Dara Bubamara ima novog dečka: Moje srce je ukradeno!
svadba_vila_02052019_00085 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dara Bubamara ne govori mnogo o svom privatnom životu, posebno ljubavnom, međutim, sada kada joj na tom polju ponovo cvetaju ruže, rešila je da to podeli sa javnošću. Naime, pevačica ima novog dečka, a kako kaže, nikada nije bila srećnija.

– Moje srce je ukradeno, nema ko da me ukrade. Doći će vreme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu da sakrijem. Jako sam srećna, mislim da nisam bila srećnija. Imam divnog sina, porodicu, karijeru, dečka sada, bivšeg muža, sve je kako treba – rekla je Dara sa širokim osmehom, a zatim se osvrnula na posao i karijeru gde ima velike planove.

– Uskoro izlazi nova pesma, oduševićete se. Krajem meseca idem u Moskvu i onda idem negde daleko. Do septembra ću izdati album, pa koncert... Presrećna sam. Volim rizik i nove stvari, kada mi kažu da nešto ne mogu, to mogu. Možda će biti na otvorenom, možda i u Areni.

ATAImages/ A.A.
Dara Bubamara

Dara se potom osvrnula i na nedavni incident koji je imala sa anonimnim muškarcem na beogradskom aerodromu, kada ga je čak i fizički napala.

– Nežna sam i emotivna žena, mogu da budem jako bezobrazna i gruba, ali ne znam šta bi neko morao da uradi da bih ga udarila. Neki čovek na aerodromu me je izvređao, puk’o mi je film, udarila sam ga! Ne volim takve situacije, da je pristupio na fin način, drugačije bih reagovala, nego mi je vređao roditelje. Prijavila sam i sebe i njega. Zaklonio je lice rukama, nije očekivao - priča Dara i komentariše trenutno aktuelnu temu - novi estradni rat zmeđu Milice Pavlović i Ane Nikolić.

- Na estradi vlada mržnja, jedva čekaju da se svađaju. Šta se tu desilo, ko je platio, ko nije, ne znam, mislim da je bio dobar marketing za Milicu, i za Anu, a da li bi to bilo tako da Ana to nije uradila? Nema potrebe za pljuvanjem - priča ona pa se stavlja na Miličinu poziciju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

-  Ne bih reagovala, ne bih se ljutila, nemam mržnju u sebi, takva sam. Kada imaš hit, šta te briga ko je snimio. Ne mešam se u ratove, mene to ne zanima, prijatelji mi šalju te stvari i umirem od smeha. Imala sam ih nekada sa Lukasom, Jelenom, na kraju smo svi u dobrim odnosima – zaključila je Dara koja je jedna od retkih koja je dobra i sa Cecom i sa Jecom.

– Ja sam priča za sebe, mislim da sam jedina pevačica koju lajkuju Ceca, Jelena, Dragana i Brena, svi me vole, nisam ni u kakvim klanovima. Kada me neko dira direktno, taj n****e – istakla je Dara kroz smeh za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike