Dara Bubamara pristala da snimi svoj rijaliti! Za 40 epizoda dobiće 250.000 evra!

28.05.2022

08:56

0

Autor: Marija Mitić

Producenti očekuju veliku gledanost znajući kakav je pevačica "zvrk"

Dara Bubamara pristala da snimi svoj rijaliti! Za 40 epizoda dobiće 250.000 evra!
dara_river_03072021_012 - Copyright ATAImages/ A.A.

Posle brojnih ponuda koje je Dara Bubamara dobijala za ulaske u rijaliti programe, presekla je i pristala na jednu. Radi se naime, kako pišu domaći mediji, o njenom ličnom rijaliti programu, za čije će snimanje dobiti vrtoglavo visoku svotu novca.

Folk zvezda je navodno sa jednom produkcijskom kućom nedavno potpisala ugovor i dogovorila honorar od čak 250.000 evra, a kamere će je snimati puna dva meseca tokom leta, dok će emitovanje početi s jeseni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

- Dara je godinama odbijala da se pojavi u rijalitijima, iako je imala brojne ponude. Nije želela da bude zatvorena mesecima i da je kamere prate 24 sata dnevno. Međutim, baš joj se dopala ideja da ima svoj rijaliti! Nedavno je imala sastanak s producentima i vrlo brzo je pao dogovor - priča izvor Informera i dodaje da će rijaliti imati 40 epizoda, kao i da nosi naziv "Puno košta" po jednoj od najpopularnijih izjava pevačice.

- Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima... - priča izvor pomenutog portala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

Kako se dalje navodi, snimanje će početi 1. jula i trajaće sve do 1. septembra.

- Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka... - priča izvor i dodaje da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti:

- Producenti će taj rijaliti ponuditi svim većim televizijama, a znam da već sada ima zainteresovanih! Ma svi su ubeđeni da će napraviti pravi bum sa Darom i da će rijaliti imati veliku gledanost. Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom, u subotu, u emisiji uživo, komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike