Dara Bubamara posle tuče s muškarcem na aerodromu: Skočiću na bilo koga ko mi dira najmilije!

26.05.2022

08:25

0

Incident se dogodio tik pred ukrcavanje na let za Tivat

Dara Bubamara posle tuče s muškarcem na aerodromu: Skočiću na bilo koga ko mi dira najmilije!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara potukla se s nepoznatim muškarcem na aerodromu „Nikola Tesla" u sredu oko pola dva posle podneva, pre ukrcavanja na let za Tivat. Prema pisanju medija, pošto je vikao na nju i opsovao, jer ga je „isekla" u saobraćaju, pao joj je mrak na oči, pa je morala da odreaguje.

- Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: „Sledeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!" Očigledno su se njih dvoje sreli i pre aerodroma, izgleda da je Dara „isekla" tog lika u saobraćaju, pa je on poludeo kad ju je opet sreo - rekao je jedan od očevidaca, a to je Daru momentalno isteralo iz takta.

Zaletela se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra.

- Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga... On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao - tvrdi očevidac, pa dodao kako su ga putnici razdvajali.

- Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne, jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo videli.

Pevačica je potvrdila pisanja, prenosi „Informer", objasnivši kako je „izuzetno slaba na roditelje".

- Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovek me je izvređao bez razloga. Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima i uvek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije - istakla je ona.

Dara Bubamara Instagram screenshot / darabubamara_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike