Zorannah ostala zarobljena na aerodromu u Temišvaru! Zbog dojave o bombi u Beogradu doživela dramu (FOTO)

19.04.2022

08:42

0

Influenserka se javila i ispričala detalje koji su je zadesili na putovanju

Zorannah ostala zarobljena na aerodromu u Temišvaru! Zbog dojave o bombi u Beogradu doživela dramu (FOTO)
mona_03032020_0020 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah doživela je neprijatnost kada se vraćala iz Istanbula, gde je bila sa prijateljem kome su radili transplataciju kose.

Njih dvoje trebalo je iz turske prestonice da dolete na aerodrom "Nikola Tesla", međutim, zbog dojave o bombi to nije bilo moguće, te su se prizemljili u Temišvaru.

Blogerka je tako preživela pravu dramu jer je avion morao da promeni putanju, pa je snimila deo sa temišvarskog aerodroma, otkrivši detalje događaja koji joj je potpuno poremetio planove.

- Umesto da sletimo u Beograd, u Beogradu je dojavljena neka bomba, aerodrom je zatvoren, tako da smo sleteli u Temišvar i sad čekamo. Kako stoje stvari, idemo autobusom za Beograd. Ne znam da li bih se smejala ili plakala, tako da sedim ovde i punim telefon jer je katastrofa. Gledala sam da uzmem bilo koji let iz Temišvara za Beograd, ali nema.

Nadam se da se zabavljate, pošto mi se bukvalno svi smeju. Očigledno ovaj put nije bio dobra ideja, kao što je rekla moja najbolja drugarica koja mi je i poslala svu ovu negativnu energiju - rekla je Zorana u svom videu na Jutjubu kroz smeh.

Iako je tokom snimanja ovog videa u gotovo svim segmentima bia doterana, sada je bila nesređene kose, s kačketom na glavi i crnim naočarima za sunce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike