Istorija se ponavlja: Madona i Britni Spirs se na njenom venčanju poljubile u usta!

10.06.2022

20:55

0

One su uradile isto što i 2003. godine na sceni

Istorija se ponavlja: Madona i Britni Spirs se na njenom venčanju poljubile u usta!
Britni Spirs i Madona - Copyright AP Photo/Julie Jacobson

Britni Spirs i Sem Asgari su sada i zvanično bračni par, a na zabavi koju su organizovali bila je pozvana i Madona. Tu situaciju su ove dve pevačice i prijateljice iskoristile da urade nešto o čemu danas bruji svet. 

Naime, one su se opet poljubile u usta! Britni je izgledala zanosno u crvenoj "Versaće" haljini, te se tako sagla i poljubila Madonu na slavlju. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Ovo je mnoge podsetilo na događaj iz 2003. godine kada su se njih dve poljubile na sceni MTV dodele nagrada. Tokom nastupa, Madona se okrenula i htela da poljubi Kristinu Agileru, ali taj momenat je prošao skoro pa nezapaženo u odnosu na ono što su uradile Britni i njena koleginica. 

Profimedia
 

Inače, poznato je da Madona veoma voli Britni, te da je uvek bila uz nju kao podrška kroz sve što je prolazila. Ovo je bilo prvi put da su se srele otkad je Spirsova pobedila u borbi protiv svoje porodice. 

Pored nje, venčanju su prisustvovale Donatela Versaće, koja je kreirala venčanicu za pevačicu, te Paris Hilton, Dru Barimor i Selena Gomez. 

Jedini momenat koji je pokvario slavlje bio je kada je bivši muž pop zvezde upao neovlašćeno na posed gde se sve održavalo, tražeći da vidi bivšu suprugu. Ubrzo je savladan i uhapšen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike