Britni Spirs nije pozvala majku na venčanje, čestitala joj je preko Instagrama: Izgledaš blistavo i tako srećno...

13.06.2022

09:21

0

Njena majka poručila je pevačici i da je voli, što je emotivno potreslo njene fanove

Britni Spirs nije pozvala majku na venčanje, čestitala joj je preko Instagrama: Izgledaš blistavo i tako srećno...
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Kontroverzno starateljstvo koje je Džejms Spirs godinama imao nad ćerkom Britni Spirs, a koje je prekinuto sudskom odlukom u novembru 2021. godine, razorilo je odnose među svim članovima porodice.

Tako se na venčanju Britni sa Semom Asgarijom pre nekoliko dana nije pojavio niko od njenih najbližih, ali je majka Lin Spirs iskoristila priliku da joj čestita makar putem Instagrama.

 - Izgledaš blistavo i tako srećno. Vaše venčanje je ono iz snova! A to što ga imate kod kuće čini ga tako sentimentalnim i posebnim. Baš sam srećna zbog tebe. Volim te -  komentarisala je majka jednu od svadbenih fotografije svoje ćerke.

Njen komentar, razumljivo, mnoge je rastužio, jer tokom jednog od najvažnijih dana u životu svakog roditelja nije mogla da bude sa ćerkom.

 

 

Podsetimo, Britni Spirs i Sem Asgari venčali su se u Los Anđelesu, anjihovu ceremoniju umalo je upropastio njen bivši suprug Džejson Aleksander. On je upao na privatni posed u vreme kada su se poslednje pripreme pred venčanje privodile kraju, a sve je zabeležio putem uživo prenosa na Instagramu. Posle privođenja, on je dobio zabranu prilaska pevačici.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike