Nikolina Kovač bez dlake na jeziku: Ne bih da sam na mestu ni Pavlovićeve, a ni Prije!

18.11.2021

18:21

0

Pevačica ceni svoje koleginice i smatra da njihov uspeh niko ne može da ospori. S druge strane, ne može da tvrdi da bi njihove pesme bile hitovi da su pripale nekom drugom, pa i njoj

Nikolina Kovač bez dlake na jeziku: Ne bih da sam na mestu ni Pavlovićeve, a ni Prije!
Copyright Nikolina Kovač ATAImages/Anotnio Ahel

Razgovarajući o koleginicama sa scene Aleksandri Prijović i Milici Pavlović, pevačica Nikolina Kovač otkrila je koliko poštuje njihov rad, trud i uspeh. Ipak, ne bi se sa njima menjala mesta - jer je sasvim zadovoljna svojim.

 

 

- Cenim i jednu i drugu. Njihov uspeh niko ne može da ospori, pesme, hitove i ulaganje u karijeru, pogotovo Milica za koju znam na koji način razmišlja i koliko „gazi" i koliko se trudi. Aleksandra takođe i zaista su preuspešne u svom poslu. Aleksandra je osoba koja ima najveće hitove što se tiče mlađe generacije - prokomentarisala je u „Grand magazinu", ali nije se tu zaustavljala.

Ništa ne bih menjala!

- Ja ne bih volela da sam na mestu ni jedne ni druge, zato što svako od nas ima neku svoju auru i svako od nas nosi nešto svoje. Ne značin da sam ja dobila te pesmen da bi oni bili hitovi. Život je čudan i ja ne bih iz ove perspektive ništa menjala - zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike