Moraš malo misliti glavom, nije ona samo za češljanje: Šerif Konjević o Darku Laziću, alkoholu i narkoticima

05.06.2022

20:55 >> 21:03

0

Autor: 24sedam

Već poznato da su Haris Džinović i Šerif Konjević u zategnutim odnosima već godinama, a legendarni Konjević nije krio da mu je žao što je tako

Moraš malo misliti glavom, nije ona samo za češljanje: Šerif Konjević o Darku Laziću, alkoholu i narkoticima
grand_25042019_00008 - Copyright Šerif Konjević/Foto: M. M./ATAImages

Šerif Konjević legendarni pevač je u jednom emisiji otkrio je detalje iz svog života i karijere, a sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić dotakao se i svojih kolega sa estrade.

Već poznato da su Haris Džinović i Šerif Konjević u zategnutim odnosima već godinama, a legendarni Konjević nije krio da mu je žao što je tako.

Od kolega koje posebno ceni i poštuje izdvojio je Sašu Popovića, ali se osvrnuo i na Darka Lazića i njegovo ponašanje u javnosti.

- Moraš malo misliti glavom, nije ona samo za češljanje. Ako svi znamo da su alkohol i droga loši... Ne kažem ja samo za njega, da se razumemo. On je meni fin i drag momak - rekao je Konjević i dodao:

ATAImages/ A.A.
 

- Ako ti se ponove stvari, znači do tebe je, nije do automobila. Ipak, divan je momak i ima karijeru, treba da uživa u životu i želim mu iskreno svu sreću - rekao je Konjević.

Konejvić je otkrio i da je svojoj ženi prepisao svu imovinu koju je stekao, jer je mnogo voli i jer je ona to zaslužila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike