Novi skandal Andreane Čekić! Pobesnela na novinarku zbog pitanja o svadbi Katarine Grujić: Imaš neki problem?! (VIDEO)

13.06.2022

18:57

0

Autor: Marija Mitić

Progovorila i o svojim ostalim dramama i sukobima

Novi skandal Andreane Čekić! Pobesnela na novinarku zbog pitanja o svadbi Katarine Grujić: Imaš neki problem?! (VIDEO)
milos_nina_majdan_13062022_0220 - Copyright ATAImages/ A.A.

Andreana Čekić pojavila se danas na svadbi sina Radiše Trajkovića Đanija, Miloša, u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Ona je pred medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, najpre progovorila o sukobu koji ima sa autorom Sašom Lazićem oko pesme "Cipele", zbog čega je imala i zakazano ročište. Pevačica se na tom suđenju nije pojavila, jer je istog dana bila svadba njene kume Katarine Grujić.

- Kao što je poznato, nisam se pojavila iz opravdanih razloga, da. Na naredno ročište dolazim. Što da se bojim? Ja jedva čekam da se suočimo. Zvala sam ga pre dva meseca... To govori o meni, a pošto on nije hteo da komentariše, neću ni ja. Ja imam obraz i ja se ne plašim nikoga i ničega u životu, slobodno sam okrenula njegov broj, i on može moj.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

Ona je takođe prokomentarisala i to što je potpuno ignorisala novinare na pomenutoj svadbi, baš poput svoje kume i njenog supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

- Na dan venčanja Kaće Grujić sam bila kuma i ja kao kuma treba da pazim na mladu, da budem tamo najveselija. Sve sam uradila da bih njoj pomogla tog dana, nit sam imala nameru nekog da izbegnem, a niste me ni zvali, zaustavili za izjavu - rekla je Andreana, koja je potom ušla u sukob s novinarkom, kada su se dotakli izveštavanja sedme sile sa tog događaja i ovog današnjeg.

- Šta vama uopšte znači da tako spopadate ljude, pa malo je bilo ozbebeđenja koliko ste nas spopadali - rekla je Andreana bez obzira na to što su pripadnici sedme sile bili pozvani na ovaj događaj, za koji su im obećane i fotografije i izjave, te su samo radili svoj posao.

Na konstataciju novinara da na svadbi Đanijevog sina nije ni bilo obezbeđenja, te da za tim nema potrebe, Čekićeva je rekla: 

 - Da, jer se ne udaje Katarina Grujić. Ona je veća zvezda od Đanijevog sina, svakako. Imaš problem neki?! - zaurlala je pevačica, koja je potom ušla u raspravu sa novinarkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike