Gde ima dima, ima i vatre! Jelena Karleuša i Kanje Vest se ponovo prate na Instagramu! (FOTO)

07.06.2022

10:42

0

Autor: Marija Mitić

Još uvek nije poznato ko je koga prvi zapratio

Gde ima dima, ima i vatre! Jelena Karleuša i Kanje Vest se ponovo prate na Instagramu! (FOTO)
Kanje Vest JK Jelena Karleuša - Copyright AP/Evan Agostini ATAImages/Antonio Ahel

Kada je slavni reper Kanje Vest početkom marta na Instagramu "zapratio" Jelenu Karleušu, digla se velika fama, a pevačici je to i više nego imponovalo. Ipak, njegov "unfollow" usledio je samo mesec dana kasnije, međutim, sada ju je ponovo zapratio!

Kako se da videti na Instagramu, bivši muž Kim Kardašijan i Jelena Karleuša se ponovo prate na popularnoj društvenoj mreži, a nije poznato ko je koga ponovo prvi zapratio. Da li nešto postoji između srpske i svetske zvezde javnosti nije poznato, međutim, sa ovom ponovnom interakcijom njih dvoje svakako podgrevaju te sumnje.

Podsetimo, Jelena je ranije komentarisala to što ju je Kanje zapatio te je izjavila da joj je to samo "napravilo probeleme".

- Kanje mi je samo haos napravio po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio - rekla je Jelena tada i ostala mistična na pitanje novinara da li su se samo zapratili ili možda i dopisivali.

- E, pa, mnogo me pitaš. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Moram da kažem da je on očigledno jedna velika svetska zvezda čim je jedan glupi "follow" napravio takav jedan haos. Ja sam se zbog fore i i zbog hajpa slikala u njegovim patikama, nisam ni sanjala da se u Srbiji ljudi toliko interesuju zbog njega, čak je i rat između Rusije i Ukrajine pao u drugi plan, zbog toga. Iskreno mislim da je on mene sasvim slučajno zapratio - rekla je Karleuša ranije za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike