Popović napušta Srbiju na nekoliko meseci! Supruga otkriva detalje: Posle svega, on je to i zaslužio!

11.06.2022

07:55

0

Par će letovanje započeti u Opatiji, gde imaju luksuznu kuću

Popović napušta Srbiju na nekoliko meseci! Supruga otkriva detalje: Posle svega, on je to i zaslužio!
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImagesAntonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović „hvataju zalet" za letnji odmor. Čim spakuju kofere, najpre će otići u svoju vilu u Opatiji, gde će u jednom trenutku pozvati i drage prijatelje da im se pridruže.

Govoreći na tu temu, pevačica je naglasila da je Saša to svakako i zaslužio, pošto je u prethodnom periodu radio punom parom.

- Koferi i Hrvatska, Italija i tako te zemlje u okruženju, gde ćemo biti ne znam... Ne znam ni sama s kim, imaćemo dosta prijatelja, dolaze kući kod nas u Opatiju. Biće lepo leto i zaslužio je odmor posle svih obaveza i emisija, a polovina juna, jul i avgust mislim da će mu zaista prijati - počela je Suzana, koja se uvek trudi da suprugu priušti pravi ugođaj u njihova četiri zida.  

„U kući vladaju mir, harmonija, ljubav!"

- U kući gledam da ga prištedim da se što više odmori i prikupi energije, da u kući vladaju mir, harmonija, ljubav i da on tu crpi tu energiju koja mu je posle zaista potrebna za sav posao koji obavlja. Sale je u kući jedan opušten i zadovoljan čovek, pre svega zadovoljan sobom i porodicom i onim što je stvorio iza sebe... Zaista ima puno toga čime bi se ponosio - istakla je pevačica za „Grand Online".

Suzana Jovanović i Saša Popović ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike