Suzana Jovanović o odnosu sa snajom Tijanom: Davala sam joj savete na početku veze sa Danijelom

07.06.2022

15:36

0

Autor: Marija Mitić

Tijana je dimplomirani ekonomista, a kao šminkerka radi na Grand televiziji

Suzana Jovanović o odnosu sa snajom Tijanom: Davala sam joj savete na početku veze sa Danijelom
IMG-bb3486d99eeed53933f3476136ba21ba-V - Copyright Foto: Z. K. Munja

O pompeznom venčanju sina Suzane Jovanović, Danijela i njegove izabranice Tijane, koje je održano 19. maja, još uvek ne prestaje da se priča. Veliku pažnju privukla je Suzanina i snaja Saše Popovića, koja je dimplomirani ekonomista, a kao šminkerka radi na Grand televiziji.

Suzana za lepu snaju Tijanu ima samo reči hvale, a otkrila je i da joj je na početku veze sa Danijelom davala savete.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu - rekla je Suzana za portal Republika.

Foto: ZK Munja
Porodica Popović

Podsetimo, Suzana je ranije za 24sedam takođe govorila o Tijani, ali i njenoj porodici.

- Ona je divna! Da smo je mikroskopom tražili, ne bismo je takvu našli (smeh). Mnogo je dobra, skromna, lepo vaspitana, vredna. Baš su dobar par. Tek smo se upoznali sa prijateljima, imamo lep odnos. Oni su fini ljudi i normalni i imam samo sve najlepše da kažem o njima - rekla je tada pevačica i nije krila da priželjkuje unučiće.

- Sale i ja bismo voleli da ih dobijemo uskoro, dok smo još mlađi, da možemo da im pomažemo. Samo Bože zdravlja, nadamo se i na njima je da odluče. Ne znam šta su planirali, ali sigurno je da priželjkuju jedno detence uskoro. To će biti kruna njihove ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike