Svađa Tee Tairović s voditeljkom o kojoj se priča! „Odakle ti smelosti da me tako nešto pitaš?!"

12.06.2022

12:25

0

Pevačici se jedno nimalo nije dopalo, pa nije skrivala svoje nezadovoljstvo

Svađa Tee Tairović s voditeljkom o kojoj se priča! „Odakle ti smelosti da me tako nešto pitaš?!"
tairović - Copyright ATAImages/ A.A.

Tea Tairović je tokom gostovanja u jednoj emisiji na „Hajpu" najpre iskoristila priliku da demantuje navode da je s majkom Božicom Malević živela u teškim uslovima pre nego što je postala „kraljica bakšiša". Pevačica je zatim bez problema progovorila i o razvodu svojih roditelja, pa objasnila kako to nije loše uticalo na nju, jer ju je par podigao udruženim snagama.

Međutim, situacija je postala u najmanju ruku „zategnuta" kada joj je bilo postavljeno pitanje - koliko je tačno da nema svoje „ja" samo zato što je pod velikim uticajem svoje majke.

Tea Tairović sa majkom Instagram printscreen/tea_tairovic
 

Tairovićevoj se ovo nimalo nije dopalo i nikako nije uspela da pobedi svoje nezadovoljstvo. Brzo se suprotstavila voditeljki emisije rečima:

- Prvo, odakle ti smelosti da me ovako nešto pitaš?!

To je uradila jer je za nju ovo pitanje bilo uvredljivo, iako joj je voditeljka objasnila da ju je to upitala kao „jednu od retkih devojaka koje javno govore o tome koliko su vezane za svoje majke i koliko im je njihovo mišljenje važno".

Tea Tairović Antonio Ahel/ATAImages
 

Ona je istakla i kako bi volela da je i sama svoju majku slušala koliko i Tea, međutim, pevačica je ostala vidno uznemirena.

- Baš mi je to... Ne želim da se objašnjavam. Oslanjam se i na samu sebe i na mišljenje moje majke. Ona i ja smo kao jedno - naglasila je u „Red zonu" bez obzira na to što joj se priča.

Ovo, inače, nije prvi put da pevačica burno reaguje na pitanja voditelja. Jednom se i žestoko posvađala s jednim predstavnikom sedme sile - u jeku raznih priča o njenom spornom snimku.

Sa druge strane, s majkom Božicom je izuzetno bliska. Ona joj je i najveća podrška u karijeri i nekoliko puta je viđena kako bodri svoju mezimicu iz bekstejdža.

Majka Tee Tairović, Božica Malević Printscreen Youtube/Paparazzo lov
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike