Nekad ni plavuša nije bila! Milica Dabović - pre nego što se okrenula estetskoj hirurgiji: Ne biste je prepoznali! (FOTO)

12.06.2022

10:20

1

Košarkašica je jednom prilikom i objasnila kako je došlo do tranformcije, naime, neke je zahvate čak i morala da obavi

Nekad ni plavuša nije bila! Milica Dabović - pre nego što se okrenula estetskoj hirurgiji: Ne biste je prepoznali! (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Dabović važi za jednu od naših najatraktivnijih sportistkinja, međutim, malo je se ko seća iz perioda dok se još nije okrenula plastičnoj hirurgiji. U to vreme, sudeći po fotografiji koja kruži društvenim mrežama, nije bila ni plava, pa su mnogi morali dobro da se zagledaju ne bi li uočili sličnosti, koliko i razlike.

Dok jedni govore da je uradila dobru stvar sitnim dorađivanjem, svakako ima i onih koji smatraju da je malo i „nagazila na gas". Ipak, kako je Dabovićeva jednom prilikom objasnila - punije usne su, na primer, bile njena velika želja. Zube je, sa druge strane, gotovo morala da uradi, pošto je sa 17 zbog povrede nekoliko i progutala.

- Kao mlada uvek sam se „pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala - počela je bila Milica u „Generalci" svojevremeno, pa nastavila:

- Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju i imam botoks samo na čelu.

Iako nije pristaica ozbiljnijih zahvata, priznala je da će zasigurno u budućnosti „da podigne sve što bude visilo", a više o tome možete da pročitate na OVOM linku.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike