Nikolina Pišek od tuge ide iz zemlje? U planu je prodaja nekretnina u Hrvatskoj, a ćerke su joj najveća podrška

11.06.2022

09:55

0

Najpre je poželela da ode u Italiju, koju obožava, ali na savet prijatelja razmatra i o odlasku u Francusku, kao i Španiju

Nikolina Pišek od tuge ide iz zemlje? U planu je prodaja nekretnina u Hrvatskoj, a ćerke su joj najveća podrška
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolinu Pišek je iznenadna smrt supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, u potpunosti slomila. Prema pisanju medija, voditeljki se čitava drama odrazila na zdravlje, počela je mnogo da gubi na kilaži, pa je zato rešila da spakuje kofere i ode iz zemlje. Radove na porodičnoj vili u Zagrebu je stopirala, a prema tvrdnjama izvora za „Alo", sve nekretnine u Hrvatskoj planira da proda i ode u Evropu da živi. Ćerke Hana i Una trenutno su joj najveća podrška.

- ...Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih ćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje - počeo je insajder pa naglasio kako će sve što u Hrvatskoj ima prodati ukoliko joj se ukaže prilika za kupovinu porodičnog doma preko grane.

Samo što dalje od Zagreba i Beograda...

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvek je želela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene - objašnjava on.

Nikolina Pišek ATAImages/ Antonio Ahel
 

Voditeljki, navodno, razmišlja o tri zemlje trenutno.

- Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, posle čega je po savetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lepu budućnost za njenu ćerku - zaključio je on.

Nikolina Pišek 24sedam/N.V.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike