Prstenje, narukvice s brilijantima... Nikolini Pišek Vidoje ostavio abnormalno skupocen nakit

13.05.2022

19:51

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je pre dve godine, kada je sa suprugom pokradena na letovanju, govorila o svom nakitu te velikoj svoti novca koju su sa sobom poneli u kešu

Prstenje, narukvice s brilijantima... Nikolini Pišek Vidoje ostavio abnormalno skupocen nakit
ATAImages/ Antonio Ahel

Srpski istoričar umetnosti i suprug voditeljke Nikoline Pišek, preminuo je 8. maja i sahranjen je juče, na Novom groblju u Beogradu.

U javnosti se dosta govori o njegovoj imovini, te kome će ona nakon njegove smrti pripasti, s obzirom na to da je bio veoma imućan. Inače, Vidoje je sin Miše Grofa, uglednog i jednog od najbogatijih srpskih antikvara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof, Vidoje Ristović

Iako se još uvek ne zna šta je sve Ristović posedovao u svom vlasništvu, te šta je stekao u zajednici sa Nikolinom, o skupocenom nakitu voditeljke se često pisalo u medijima. Posebno o njenom verenićkom prstenu, za koji je pokojni Ristović iskeširao 15.000 evra.

 - Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vreme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem - rekla je jednom prilikom Nikolina.

 

 

Takođe, kada je par, pre dve godine pokraden, tokom letovanja u Hrvatskoj, tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 evra u kešu, ali i nakit u vrednosti od 200.000 evra. Ovo je tada zaprepastilo javnost, a voditeljka je objasnila zbog čega je na odmor nosila skupoceni nakit, te toliko keša.

- Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav - rekla je tada Nikolina.

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther (25.000 evra), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 evra), Chopard prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra, piše Nova.

24sedam

Bonus video:

 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti