„Ne prilazite mi, ne zanima me šta pričate!" Marina Visković ostavila fanove bez reči (FOTO)

12.06.2022

08:32

2

Pevačica je svakako naglasila da ne misli ništa loše, kao i da isto važi i za njenu majku, ukoliko bi joj se pojavila na nastupu

„Ne prilazite mi, ne zanima me šta pričate!" Marina Visković ostavila fanove bez reči (FOTO)
grand_specijal_13052022_0073 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marina Visković je mnoge iznenadila pošto je ispričala koliko je nervira kada joj neko priđe na nastupu. U kratkom snimku u okviru Instagram „storija", naime, pevačica je istakla kako „niti šta čuje tada, niti može da odgovori", pa je svoje fanove zamolila da joj i ne prilaze dok peva.

Sa ciljem da napravi što bolju atmosferu, rešila je da uputi ovu neobičnu molbu svima koji već izvesno vreme poštuju njen rad i posećuju joj svirke. Prema sopstvenom priznanju - isto važi i za njenu majku Gordanu, ukoliko bi došla da je podrži dok peva.

„Ne zanima me šta mi pričate"?

- Viskoza ima jednu molbu za vas... Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate - zatekla je Marina sve, pa nastavila:

- Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe, ista je situacija.

Pevačica je tako dala svima do znanja da u stvari ništa loše nije mislila, pa se na kraju zahvalila publici na razumevanju.

- Ceniću ako ispoštujete moju molbu - zaključila je Viskovićeva, a samo će vreme pokazati kako će to na kraju da izgleda.

Marina je jedna od naših najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevačica. U nekoliko navrata, takođe, objavljivala je zajedničke fotografije i sa majkom Gordanom, pa je javnosti tako bilo postalo jasno na koga je povukla lepotu.

Marina i Gordana Visković Instagram screenshot / gordanaviskovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike