Biber o ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju: Nastupila je potpuna paraliza! Na jedno oko ne može više da trepne! (VIDEO)

10.06.2022

21:55

1

Najpre je otkazao dva nastupa, a onda je i objasnio o čemu se u stvari radi

Biber o ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju: Nastupila je potpuna paraliza! Na jedno oko ne može više da trepne! (VIDEO)
Džastin Biber - Copyright Profimedia

Oko pevača Džastina Bibera se podigla ogromna prašina, pošto je ispričao da mu je dijagnostikovan „Remzi-Hantov" sindrom. Posle otkazivanja čak dva nastupa u Torontu, progovorio je na svom Instagramu o zdravstvenom problemu zbog kog trenutno punu polovinu lica više ne može da pomera. 

Nastala opšta drama!

Usledila je, kaže, potpuna paraliza, pa je pokazao da na jedno oko više ne može sam da trepne, niti je sposoban da se nasmeje u jednu stranu.

O čemu se radi?

U pitanju je, u stvari, virusna infekcija genikulatnog gangliona facijalnog živca, koja se javlja kada infekcija herpes zosterom zahvati facijalni živac. Obično, povezan je sa crvenim osipom i plikovima na području uha ili ušne školjke, a ponekad i na nepcu ili jeziku. Uzrokovan je reaktiviranjem herpes zoster virusa koji je prethodno kod osobe uzrokovao male boginje.

Osim bolnog osipa herpes zostera, ovaj sindrom s kojim se Džastin trenutno muči, može da dovede do facijalne paralize i gubitka sluha u uhu koje je pogođeno infekcijom, objašnjavaju i tamošnji mediji.

- Kao što vidite, na ovo oko ne trepćem. Ne mogu na ovu stranu da se nasmejem. Potpuna paraliza je usledila - pričao je on pred brojnim zabrinutim fanovima. 

Međutim, bilo je i onih koji su bili ljuti na njega, jer nije održao pomenute nastupe. Zato je tokom ovog govora spomenuo i njih:

- Tako da, što se tiče onih koji su se naljutili jer sam otkazao nastup, naprosto, nisam imao izbora. Ovo je veoma ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da mi je bolje, da ovoga nema - otvorio je dušu on.

Džastin Biber Instagram screenshot / justinbieber
 

- Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene - poručio je zatim putem društvene mreže Instagram.

 

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers ♬ original sound - Justin Bieber

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike