Lajza Mineli se na dodeli Oskara pojavila u invalidskim kolicima, a ovakvog je zdravlja čuvena glumica

29.03.2022

06:00

0

Početkom 2000, „The New York Post“ je objavio priču da je zvezda nekoliko puta bila na bolničkom lečenju

Lajza Mineli se na dodeli Oskara pojavila u invalidskim kolicima, a ovakvog je zdravlja čuvena glumica
profimedia-0673507271 - Copyright Profimedia

Čuvena Lajza Mineli, koja se sinoć pojavila zajedno sa Lejdi Gagom na dodeli Oskara zavredela je veliku pažnju fotoreportera, a svima je zapao za oko trenutak kada nije mogla da ustane iz invalidskih kolica, te su se svi zapitali kakvo je njeno zdravstveno stanje. 

Početkom 2000, „The New York Post“ je objavio priču da je zvezda, koja je nekoliko puta bila na bolničkom lečenju, bolovala od encefalitisa, retke bolesti koja pogađa od 150 do 3.000 ljudi godišnje.

Profimedia
Lajza Mineli i Lejdi Gaga

 

Inače, encefalitis je zapaljenje aktivnih tkiva mozga uzrokovano infekcijom ili autoimunim odgovorom. Upala uzrokuje oticanje mozga, što može dovesti do glavobolje, ukočenog vrata, osetljivosti na svetlost, mentalne konfuzije. 

Podsetimo, Lajza se u večeri rezervisanoj za dodelu nagrada Oskar pojavila na sceni sa Lejdi Gagom, naočigled iscrpljena. Sa govorom se pomalo i borila, ali je na kraju, ipak pročitala koji film je ipak odneo titulu najboljeg. 

Profimedia
Lajza Mineli

 

Minelijeva je poznata po svom zapovednom prisustvu na sceni i moćnom pevačkom glasu i u retkoj je grupi izvođača koji su nagrađeni Emi, Gremi, Oskarom i Tonijem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike