Ostariću s mačkom, kao Lepa Lukić! Zvezda „Granda" digla ruke od udaje

12.04.2022

09:25

0

Kad je još čula kako je jednom njenom kolegi koji je pre tek tri godine stupio u brak, veoma se razočarala

Ostariću s mačkom, kao Lepa Lukić! Zvezda „Granda" digla ruke od udaje
Dragica Zlatić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragica Zlatić je već izvesno vreme sama, a tvrdi i da nema neku goruću želju za brakom. Kako je objasnila, zbog svega što je prošla s prethodnim partnerom ostaće „na pauzi" još neko vreme, a ukoliko joj se zatisa brak i ne desi - ostarić s mačkom, po ugledu na stariju kolginicu Lepu Lukić. 

- Na ljubavnom planu se ništa ne dešava, pauza jedna duže vreme. S obzirom na to kako sam zadnji put prošla mislim da će ovaj put biti duže (smeh). Ali, ja sam navikla na to. Pre ove veze sam bila dve godine sama - otkriva, pa nastavlja:

- Videću, ne znam, ako se desi desiće se, kao što mi se i prošli put desilo, kao grom iz vedra neba. Valjda će i sada. Ako se baš ne desi, šta ću, imam mačku, pa ću sa njom ostariti kao Lepa Lukić - nastavila je u poznatom stilu ona. 

 

 

Iako ne krije da bi volela da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže, priznala je da je jedna stvar ipak veoma plaši.

- Pre neki dan sam baš pričala sa nekim, čini mi se sa kolegom koji mi je rekao da kada si u braku sve postane neka rutina i da je sek*ualni život katastrofa. Zapravo, ne katastrofa, nego da nije toliko čest. Zamislite, on se oženio pre samo tri godine, pa ja neću nikada da se udam, ne interesuje me - zaključila je za „Grand onlajn" ona. 

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike