Neočekivani spoj! Ćana ukrstila glas sa poznatim denserom: Mislila sam da se tu ne pronalazim

08.06.2022

16:39

0

Autor: Marija Mitić

Đole Đogani pozvao je pevačicu i šokirao je ponudom

Neočekivani spoj! Ćana ukrstila glas sa poznatim denserom: Mislila sam da se tu ne pronalazim
ćana - Copyright ATAImages/ A.A.

Stojanka Mitrović Ćana, koja peva isključivo narodnjake, odlučila se za jedan smeo izlet u potpuno drugom pravcu. Naime, nju je naš poznati denser, Đole Đogani kontaktirao kako bi ostvarili saradnju, a u pitanju je nova pesma u kojem će osim njih dvoje učestvovati i Ivan Kurtić.

Pevačica ne krije oduševljenje povodom novog projekta, za koji kaže da će biti pravo ludilo.

Promo/Predrag Milosavljević
Đole Đogani

- Sprema se jedno veliko iznenađenje, bićete zatečeni, bićete šokirani, niko od mene to ne očekuje, jer sam ja ortodoksni narodnjak, doduše i ova pesma će biti puna energije, ali ja sam tu gost... - počela je Ćana za Grand televiziju i dodala:

- U pitanju je duet sa Đoganijem, ustvari to je trio. Đole me je pozvao, ja ga znam kao profesionalca i čoveka koji je godinama na estradi, ali sam mislila da se ja tu neću pronaći, jer je to neki drugi pravac. Rekao je da mu Ivan Kurtić i ja trebamo, pesma je završena, radimo i spot. Sprema se scenario za spot, neko ludilo. Meni se pesma jako dopala, svadbarska je i vrlo interesantna - priča pevačica i zaključuje:

ATAImages/ A.A.
Ćana

- Mislila sam da se neću snaći i da ću potrošiti silnu energiju u studiju, međutim, odradila sam to kao da sam u tom žanru već sto godina. Verovatno zato što mi se pesma mnogo dopala - iskrena je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike