Oglasila se zapisničarka sa suđenja Amber Herd i Džonija Depa: Porota je spavala u sudnici, padale su im glave!

07.06.2022

14:33

0

Autor: Marija Mitić

Džudi Belinger kaže i da porotnica koja je obraćala najviše pažnje na suđenje, na kraju nije imala pravo glasa

Oglasila se zapisničarka sa suđenja Amber Herd i Džonija Depa: Porota je spavala u sudnici, padale su im glave!
Tan2022-4-25_16255735_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool

Suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa nedavno je završeno, u korist glumca. Sa ovog "suđenja decenije", kako ga mnogi nazivaju, u javnosti je isplivala masa škakljivih detalja, a oglasila se i zapisničarka Džudi Belinger, koja je iznela još neke. 

Naime, kako ona kaže, mnogi porotnici znali su i da zaspe u sudnici.

- Bilo je nekih porotnika koji su dremali. Bilo je teško. Bilo je puno svedočenja preko video poziva i snimaka, a oni bi sedeli na svojim mestima i odjednom bih videla kako im glave padaju - prenosi časopis People reči sudske zapisničarke.

Printscreen Youtube/ vens'den
Džudi Belinger

Džudi je dodala i da porotnica koja je obraćala najviše pažnje na suđenje, na kraju nije imala pravo glasa.

- Nažalost, ona je bila zamena i nije učestvovala u odluci, ali ona je verovatno najviše slušala. Primetila sam njene izraze lica, bila je fokusirana na svaku reč. Mislim da bi bila sjajna porotnica, ali na kraju nije glasala - govori zapisničarka. 

Inače, Belinger se našla u centru mini-skandala nakon što je objavljen snimak na kome grli Džonija. Depovi fanovi taj snimak su dočekali sa odobravanjem, dok su fanovi Amber u tome videli pristranost suda.

Profimedia
Džoni Dep

Bellnger je kasnije zbog toga objasnila da ona nije zaposlena na sudu već da radi u okviru privatne kompanije koju je sud unajmio.

- Nakon završnih reči odlučila sam da izađem iz sudnice i udahnem malo vazduha - prepričala je zapisničarka tada i dodala kako je zakasnila u sudnicu, koja se u međuvremenu zatvorila.

Depovi advokati tada su, kako je navela, preuzeli njene stvari iz sudnice, a kad su joj ih vraćali, s njima je bio i Džoni Dep, koji ju je pritom i zagrlio te joj zahvalio na obavljenom poslu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike