Oglasio se otac Vidoja Ristovića nakon što je poznat obdukcioni nalaz: Užasno sam!

07.06.2022

11:56

0

Autor: Marija Mitić

Miša Grof tvrdi da njemu nisu stigli obdukcijski rezultati koji su utvrdili uzrok smrti njegovog sina

Oglasio se otac Vidoja Ristovića nakon što je poznat obdukcioni nalaz: Užasno sam!
viktor ristovic vidoje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas su stigli rezultati obdukcije pokojnog Vidoja Ristovića, koji kažu da je srpski istoričar umetnosti u trenutku smrti imao  2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno i da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Ovm povodom oglasio se i Vidojev otac, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, koji je ogorčen što je sve saznao putem medija i tvrdi da njemu nikakvi rezultati nisu stigli. Miša kaže da se oseća užasno.

ATA Images/Antonio Ahel
Miša Grof

- Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju da li sam dobio obdukcioni nalaz pokojnog sina ili ne? - počeo je razgovor Miša kroz suze i tvrdi da njemu obdukcioni nalaz još uvek nije stigao.

- Nemam šta da komentarišem jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to da stigne. Verujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju - zaključio je Ristović.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miša Grof i Nikolina Pišek

Podsetimo, hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike