Kod nas je to kao na traci: Mirka Vasiljević se vratila u Srbiju, pa otkrila da li Vujadin i ona već rade na sledećem detetu

06.06.2022

14:24

2

Kako je istakla, sada će se posvetiti svom poslu i krenuti nova snimanja, ali porodica neće time biti oštećena

Kod nas je to kao na traci: Mirka Vasiljević se vratila u Srbiju, pa otkrila da li Vujadin i ona već rade na sledećem detetu
Mirka Vasiljević Vujadin Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su se sa svoje četvoro dece vratili  sa Kipra u Srbiju. Glumica je ovom prilikom otkrila koliko će se zadržati u našoj prestonici, te da li ima neke planove kada je posao u pitanju.

Očekivano, osvrnula se i na život na Kipru i kako uspeva da se izbori sa četvoro dece, koji su svi različitog uzrasta.

Kako kaže, sada je sve neizvesno dok Vujadin ne sazna za koji klub će sledeći nastupati, pa tako i ne znaju koliko će se zadržati u Beogradu.

ATAImages/ A.A.
 

- Jedino što znam jeste da ja počinjem sada neke stvarčice što se tiču mog posla. Nikada u karijeri nisam pravila neku preveliku pauzu. Uvek sam se trudila da moja karijera bude na jednom tasu vage, a porodica na drugom. Kada sam mnogo više bila posvećena porodici rekla sam okej, hajde sada malo da se angažujem poslovno. Kada se zaradim kažem "Čekaj, tu je porodica daj sada malo i njima da se posvetim" tako da to je prednost mog posla što eto to može da se iskombinuje, i može da se usklađuje - kaže Mirka. 

Ona otkriva da najveću pomoć oko dece ima u Srbiji.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mnogo veću pomoć imam u Srbiji naravno jer sam ja veoma vezana za svoju porodicu. Nas je dosta, tako da tu svi međusobno jedni dugima pomažemo i već dobro znamo da pogledima otkrijemo šta kome treba. Ja sam navikla da su svi moji uvek tu i ja uvek idem da im pomognem, kao i oni meni. Isto tako to ja radim i za njih - kaže Mirka za Informer i nastavlja:

- A u inostranstvu, gde god i kad god, pustimo korenje trudeći se da živimo kao u Srbiji, trudimo se da radimo kao ovde, i da drugari od dece prespavaju kod nas, kao i da naša deca prespavaju kod nekog. Opet osećamo da nismo svoj na svome, jer nemamo prisustvo porodice, prijatelja koji su sa nama ceo život. S obzirom na to da bi sada trebalo da počnem sa snimam, i da mi snimajući dani budu po 12 sati, moraću da sednem i da razmislim kakvu ću organizaciju da napravim, jer opet koliko god da je moja porodica tu i želi da mi pomogne svi su vitalni, mladi i rade, nisu baš u stanju da dan posvete samo meni.

ATAImages/Stefan Tomašević
 

Uvek su se ljudi šalili na Mirkin i Vujadin račun da svako malo čekaju novo dete, te glumica priznaje da joj je to interesantno, ali ne isključuje mogućnost i za petog naslednika.

- Meni je jako simpatično što niko ni da pita kako je beba, nego već prelaze na sledeće. Kod nas je to kao na traci. Veoma mi je simpatično kada kupujem negde nešto, pa me one žene pitaju koliko imamo dece, petoro, šestoro, sedmoro? I uvek mi je to simpatično, bolje da se šale na taj račun. Mi generalno nikada nismo zacrtavali koliko dece želimo, sve se to planski desilo naravno - istakla je glumica i dodala:

- Bili smo zadovoljni sa njih troje, ali želeli smo da dođemo opet u taj neki period gde je novi život, taj miris bebe koja nema mane i vrline, jer su bebe takve dok ne odrastu. Sada smo zadovoljni sa ovim brojem, a u budućnosti ćemo videti šta će biti jer ne volim da se izjašnjavam u tom smislu. Sigurno "da" i sigurno "ne" jer me je život demantovao u tom smislu uvek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike