„Nisam znala da imam taj poremećaj!" Zvezda „Stažista" progovorila posle velike drame!

07.06.2022

05:45

0

Malo je falilo da se zbog svega i ne pojavi na dogovorenom okupljanju

„Nisam znala da imam taj poremećaj!" Zvezda „Stažista" progovorila posle velike drame!
Sara Čok Profimedia - Copyright Profimedia

Glumicu Saru Čok je domaća publika upoznala kao doktorku Eliot Rid u seriji „Stažisti". Našto kasnije, ponovo je obukla beli mantil u „Kako sam upoznao vašu majku", kao Stela Zinman. Proteklog vikenda je, na veliko zadovoljstvo kako glumačke ekipe, tako i fanova, imala dogovoreno okupljanje sa „Stažistima" tokom kog se i poteglo pitanje nastavka serijala, međutim ona umalo da se i ne pojavi - pošto se zaglavila u liftu. 

To, takođe, nije bilo jedino što joj je stalo na put. Zaglavljena je, naime, doživela napad panike, pošto je shvatila da je klaustrofobična. Do sada, nije imala pojma da ima taj problem. Čitava drama odvila se na festivalu „ATX TV" u Ostinu protekle subote. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Chalke (@sarahchalke)

 

Pošto je ipak stala pred brojnu publiku, odmah je i otvorila dušu o svemu. 

- Najjednostavnije sam ušla u lift, misleći: „Kako lagano putovanje, neću imati nijednu priču za pamćenje, sve je med i mleko". I tad je lift stao - počela je ona, pa dodala:  

- Imala sam napad panike, što je za mene potpuno novo, a onda sam shvatila i da sam klaustrofobična. Dotad to nisam znala. U tom bunilu, pozvala sam Zaka Brafa (Džej Di iz „Stažista") i Donalda Fejsona (Kris Turk, iz iste serije). „Ne znam šta da radim, vadite me odavde!" To sam im govorila - prisećala se glumica nemilog trenutka.

Kako ste na 11, kad lift ide do petog sprata?!

Kada su je pitali u kom je liftu, nije znala da im odgovori. 

- Počela sam da stiskam dugmiće dok svi nisu zasvetleli. Kad sam spazila da imam vezu s deskom, rečeno mi je: „Kako ste zaglavljeni na 11, kad lift ide samo do petog sprata?!" Bilo je strašno. Više nisam znala ni šta se dešava u stvari, a šta mi se samo priviđa - objašnjavala je dalje ona. 

- Jedva su me smirili, klaustrofobija stvarno nije šala. Pustili su mi podkast da slušam. Konkretno podkast Daksa Šeparda. Tek kasnije, na večeri, nastao je cirkus oko toda. „Slušala si podkast moje kopije?!" šalio se bio Zak - ispričala je zatim, na šta se glumac brzo nadovezao pred vidno zabrinutim fanovima. 

- Od svih je*enih podkasta na svetu, ona se smirila uz Daksa Šeparda - izmamio je osmehe svima on. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zach Braff (@zachbraff)

 

Što se tiče nastavka čuvenog serijala, koji se prikazivao od 2001. do 2010. godine - nije sigurno da će ga biti. 

- Mislim da bismo svi voleli kad bi se to desilo, jer bismo ponovo radili zajedno, družili se. Ali zaista, to sada nije moguće, u tom formatu. Možda kao film, pa da snimimo sve za koji mesec, to je već bolja varijanta - prokomentarisao je na tu temu Fejson. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike