Rokvić otvoreno o rastanku, problemima s Bojanom, pa trenutku kad je saznao da će postati tata: Ovo do sad niko nije znao!

06.06.2022

10:04

0

Pevač je još jednom pokazao koliko važnu ulogu igra vera u njegovom životu

Rokvić otvoreno o rastanku, problemima s Bojanom, pa trenutku kad je saznao da će postati tata: Ovo do sad niko nije znao!
ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rokvić je gostujući u jednoj emisiji ispričao kako je svojevremeno pomišljao i o rastanku sa suprugom Bojanom Barović s kojom je, inače, osnovao porodicu. Naime, dok su živeli na relaciji Srbija - Amerika, nimalo im nije bilo lako, pa se Nikola okrenuo veri u nadi da će tako uspeti da reši taj problem.

Sreća im se posebno osmehnula pošto je Bojana još i ostala u drugom stanju.

Mnogo smo se mučili

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam „Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu - počeo je na tu temu Rokvić u emisiji „Dok anđeli spavaju" Marine Rajević Savić, pa nastavio:

- Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da Bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu.

 

 

Takođe, nije skrivao koliko je i sam priželjkivao bebu. Zato, kada je saznao da će postati tata, ostao je bez reči.

Šokirao sam se!

- Ne znam zašto sam tada rekao: „Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim - objašnjavao je pevač.

On i dan-danas pamti šta je Bojana tada sanjala.

- Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti