Prepoznajete li zavodnika sa slike? Jedna je od najvećih zvezdi ali i razočaranje miliona žena! (FOTO)

11.07.2021

11:01 >> 11:04

0

Autor: Marija Mitić

Čini se da je latino pevač već tada lomio srca zaljubljenim tinejdžerkama

Prepoznajete li zavodnika sa slike? Jedna je od najvećih zvezdi ali i razočaranje miliona žena! (FOTO)
Copyright Riki Martin, Printscreen Instagram/ Rickymartin

Enrike Martin Morales, nadaleko poznatiji kao Riki Martin vinuo se u zvezde svojim debitantskim solo albumom 1991. godine.

Već tada Riki je umiljatim i izrazito lepim licem već osvajao pripadnice lepšeg pola širom sveta, a njegovi hitovi doprineli su da pored toga što je postao jedan od najvećih latino zavodnika, postane i jedna od najvećih latino zvezda.

Da se Riki izuzetno promenio od ovog perioda pa do sada, jasno je svima koji ga prate od početka karijere. Ipak, on je danas na svom Instagram profilu objavio sliku na kojoj je veoma mlad i drugačiji, pa bi ga malo ko prepoznao iz perioda detinjstva.

Čini se da Riki ovde ima tek 12, 13 godina, kao i da je u pevačkom zanosu, što ne čudi s obzirom da je u već u tom periodu, dok je bio dete, pevao u bendu  “Menudo”.

Na njegovom nalogu na ovoj društvenoj mreži ubrzo zatim usledila je i slika iz tinejdžerskih dana, gde je Martin nešto prepoznatljiviji.

Iako se čini da je već tada lomio srca zaljubljenim tinejdžerkama, Riki je razočarao žensku populaciju 2010. godine priznavši da je homoseksualac.

– Ponosan sam što mogu reći, da sam srećan homoseksualac. Veoma sam radostan što sam to,što jesam, napisao je Martin tada na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike