Ruska manekenka pala sa visine od 25 metara nakon orgija: Preokret u istrazi nastao zbog onoga što su našli u njenoj ruci!

04.06.2022

11:30

0

Kako se navodi, policija i dalje istražuje slučaj, a moguća su tri scenarija

Ruska manekenka pala sa visine od 25 metara nakon orgija: Preokret u istrazi nastao zbog onoga što su našli u njenoj ruci!
evgenija - Copyright Profimedia

Ruska manekenka Evgenija Smirnova pala je sa visine od 25 metara, sa balkona na osmom spratu, u odmaralištu Patong na ostrvu Puket, a tajlandska policija sada sumnja da je možda gurnuta!

Dokazi upućuju na takav crni scenario - naime, istražitelji su u njenoj ruci pronašli gomilu kose. Atraktivna brineta je prilikom pada slomila nogu i zadobila smrtonosne povrede glave. Lokalne vlasti sprovode forenzičku analizu uzorka kose kako bi utvrdile koga je Smirnova možda zgrabila dok je padala.

Profimedia
 

Inače, Evgenija je do svoje smrti redovno emitovala sadržaj uživo na veb stranici za odrasle na nekoliko profila društvenih mreža pod različitim imenima. Ona je poreklom iz Nižnjeg Novgoroda, ali je živela u Moskvi. U Puket je stigla 25. maja, a njeno beživotno telo pronađeno je u utorak u ranim jutarnjim satima.

Nakon njene smrti, privedeni su Ruskinja Natalija Кosenkova (35), Amerikanac Džamal ​​Antvon ​​Smit (38) i Jordanac Ahmad Radi Mustafa Alatum (28). Кako prenosi Bangkok post, sumnja se da je pomenuta trojka prisustvovala razvratnoj zabavi punoj seksa, droge i alkohola u kompleksu u Patongu gde je Smirnova umrla.

Profimedia
 

Jordanac je uhapšen dok je, nakon Evgenijine smrti, pokušavao da se ukrca na let sa Tajlanda. Кosenkova, manekenka i di-džej koja je takođe radila kao stomatološka asistentkinja, u međuvremenu je puštena i tvrdi da je smrt njene sunarodnice nesrećan slučaj.

Profimedia
 

- Nismo mi krivi. To nije bilo ubistvo. Smirnovu sam sreo tek u noći incidenta i nije tačno da je zabava na kojoj smo bili uključivala seks i drogu. Evgenija se upravo pojavila na zabavi, dovela je i svog prijatelja Ahmeda, koji se ponašao nedolično. Mogu samo da kažem da se moj prijatelj Džamal, koga poznajem veoma dugo, ponašao dostojanstveno i pristojno. Policija nam veruje. Ja sam ovde običan turista, a ta žurka, pa to je bio običan "festival pića", ovde neko umire svaki dan - rekla je, iako je tajlandska policija posle tragedije prijavila da su u penthausu pronađeni omoti kondoma i kanabis.

Nadležni smatraju da postoje tri scenarija - nesreća, samoubistvo ili ubistvo.

- Možda je žena slučajno pala sa balkona, ali može biti i ubistvo koje je rezultat svađe. Ispitujemo sve umešane ljude, a kosa u Evgenijinoj ruci biće podvrgnuta DNК testu kako bi se utvrdilo kome pripada - rekao je šef policije Čompunuh Anantajakun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike