Aleksandra Prijović je žrtva prevare! Oglasila se javno: Krivo mi je, pokušali smo sve

04.06.2022

07:24

0

Nije joj lako zbog toga što se izdešavalo

Aleksandra Prijović je žrtva prevare! Oglasila se javno: Krivo mi je, pokušali smo sve
aerodrom_27032022_0102 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Prijović trebalo je uskoro da predstavi publici novi album na kom je vredno radila, ali joj se desila jedna neprijatna situacija. Naime, pesma kojom je želela da započne ceo proces reklame novog albuma je procurila i širi se društvenim mrežama.

Ovim povodom se pevačica oglasila na svom nalogu na Instagramu.

- Ovim putem želim da vam se obratim i dam zvanično saopštenje povodom nepredviđene situacije koja se dogodila sa pesmom "Zvuk tišine", koja je trebala da predstavi moj novi album. Naime, pesma je "procurila" na nama nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio materijala - započela je Aleksandra, pa nastavila:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Uprkos svim naporima da zaustavimo dalje širenje pesme, zbog razmere deljenja, to je u ovom trenutku nemoguće. Jedino što mogu jeste da vas zamolim da se, koliko toliko, do zvaničnog izlaska pesme ograniči njeno širenje. 

Kako kaže, najviše joj je žao što nije mogla da predstavi ceo album onako kako je želela.

- Krivo mi je što nismo imali priliku da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači. Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme i u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu. Srdačno, Aleksandra - zaključila je pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Inače, pevačica je pre nekoliko dana bila u centru pažnje kada je počelo da se šuška da je u drugom stanju. Međutim, za 24sedam je rekla da nije trudna, te da tako nešto ne bi nikad skrivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike