Aleksandra Prijović priznala u čemu nije dobra, a cela njena porodica jeste!

30.04.2022

20:49

0

Praznik rada je sutra, a pevačica je otkrila kako ga je ona provodila kao dete

Aleksandra Prijović priznala u čemu nije dobra, a cela njena porodica jeste!
aerodrom_27032022_0135 - Copyright ATAImages/ A.A.

Sutra se obeležava Praznik rada, a Aleksandra Prijović će ovaj dan provesti bez supruga Filipa i sina Aleksandra. Razlog tome je što ima nastup, ali se prisetila kako je izgledalo slavlje u njenom detinjstvu na ovaj dan.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kao i većina dece, radovala sam se 1. maju zato što je to bio na jedan način nagoveštaj lepog vremena i leta koje dolazi, igranja napolju s drugarima, roštiljanje s porodicom, znak da je uskoro kraj školske godine. Taj 1. maj je bio znak da dolazi najlepši deo godine. Provodila sam ga s porodicom, a kasnije s drugarima - priča Aleksandra za Kurir i otkriva da je sada drugačije:

- Od kada smo dobili Aleksandra, 1. maj uglavnom provodim kod kuće u krugu porodice, ukoliko nemam nastup. Aki mnogo voli prirodu i sada kad je malo porastao, jedva čekam da zajedno s njim krenemo da primenjujemo sve prvomajske tradicije.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako je i običaj kod nas, ovaj praznik ne može da se zamisli bez roštilja i dobre hrane. Međutim, Aleksandra za to nije zadužena.

- U našoj porodici svi zaista odlično kuvaju, sem mene (smeh). Ja i da hoću da krenem da kuvam, ne mogu da dođem na red.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike